LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Horsens-angriber taler ikke forlængelse

| Superligaen | 11 kommentarer
ONSIDE: Se ALT fra den dramatiske sidste spillerunde i Superligaens grundspil her
Disciplinærinstans: Brøndby gjorde intet forkert i Horsens
Lettelse og glæde i Brøndby efter en 'shit-start'
Hovsa, Jung: Først slår han ud med armene - så jubler han efter Radosevics langskudsdrøn
'Det bliver blodigt, sindssygt og med livet som indsats' - Horsens-træner lægger i kakkelovnen til et dramatisk nedrykningsspil
Horsens-angriber taler ikke forlængelse
Foto: Getty Images

Oliver Drost har kontraktudløb med AC Horsens til sommer, men ved endnu ikke, hvad fremtiden bringer.

Oliver Drost har kontraktudløb med AC Horsens til sommer, men den 23-årige angriber ved endnu ikke, hvad der skal ske derefter.

- Det ligger altid lidt i baghovedet, når man har udløb, men jeg har fokus på at Horsens skal overleve i Superligaen, og så må resten komme i anden række.

- Jo bedre jeg præsterer, jo bedre stillet er jeg til sommer, siger Drost til bold.dk.

Taler du forlængelse med Horsens?

- Lige nu taler vi ikke om en forlængelse, men vi har en aftale om at skulle snakke om det, siger Drost.

- Vi har valgt at fokusere på bare at spille fodbold nu her, og nu vi må se, hvordan det ender her i sidste runde. Måske åbner vi for snakken derefter.

Oliver Drost fik meget af efteråret ødelagt af overbelastning, men er udmærket tilfreds med sine præstationer efterfølgende.

- Jeg var lidt overbelastet, og derfor holdt jeg tre ugers pause, og det var nok meget fint i stedet for at presse mig igennem det.

- Jeg kom fint tilbage og fik lavet et par mål, og nu er jeg fit for fight, slutter Drost.

Oliver Drost har spillet 21 kampe for AC Horsens, hvor det er blevet til fem mål og én assist.

sara@bold.dk

Se Copa del Rey-Finalen, Barcelona - Valencia Live på Eurosport Player
Advertisement Advertisement

Af Sara Margren

11 kommentarer

Sheringham 08:51          
Drost er en god angriber og vi er glade for at have ham. Men han har lidt af de samme problemer som Mayasi havde - han mener at han er for god til at være i klubben. Og det er et problem!
Blokvogn 08:52          
Hvis ACHorsens overlever i superligaen skal der friske folk på flere pladser, b.a. på angriberposionen. Jeg tror tiden er moden til at sende Oliver Drost videre og finde en mere stabil angriber med punch i støvlerne. Sige tak til Jonas Borring og Thomas Kortegaard for tiden i den gule trøje og give klub og fans noget nyt inspiration. Allerførst gælder det overlevelse i superligaen og det bliver svært nok uanset hvad pulje vi lander i.
lindballe-01 09:06          
Ja prøv nu også og giv Broch Madsen en chance for at vise hvad han kan
VBK - Leeds 09:41          
Blokvogn hvis i ender som 7 eller 8 og kan vælge den gode pulje er i jo så godt som sikker på at undgå nedrykning. Ærger mig stadig over at Bo ikke satsede mere på sejren i Hobro. Havde været godt for både Horsens og Vejle med en sejr der.
bruger 150809 09:51          
Forlæng med Drost nu , han er den bedste angriber i ACH
Blokvogn 10:04          
VBK -Leeds det ved jeg godt, men det kræver sejr over Brøndby og med det spil vi har leveret i de sidste tre kampe ser jeg desværre ikke det som en mulighed, så skal taktik og indstilling ændres. Vi havde med det kampprogram gigantiske chancer for at endnu at ende i top seks, men har formøblet det hele og jeg frygter slutspillet. Vi spiller totalt uden angreb og Drost, Skytte og Juncker er total ufarlige. Drost drømmer kun om at komme ned til sin fætter Emil Bergren i Mainz og har ikke præsteret i ACHorsens.
bruger 150809 10:22          
Mange folk tror at ACH ikke har gode nok angriber , det er total misfortolket , det er midtbanen som ikke tilfører holdet nok kreativitet ,
Nu tænker jeg på Borring, skytte , Bjarke , sivert.
Onsdag 22. maj
Tirsdag 21. maj