Luk

Horsens bankede Middelfart i tåget testkamp

| Træningskampe | 2 kommentarer

Infoboks

AC Horsens - Middelfart 4-0
Træningskamp
8' 1-0 Bjarke Jacobsen
33' 2-0 James Gomez
42' 3-0 James Gomez
65' 4-0 Alexander Ludwig

Det var en tåget affære, da Middelfart var på besøg hos AC Horsens, som bød på bank med 4-0 i en testkamp tirsdag aften.

I Jens Berthel Askous anden kamp som AC Horsens-træner stod Middelfart som modstander, da de to hold dystede i en testkamp tirsdag aften.

Og det var da også forhåndsfavoritterne, der skulle komme bedst fra start, da Bjarke Jacobsen var først over en nedfaldsbold i Middelfart-feltet.

Midtbanespilleren sparkede resolut i mål, så der stod 1-0 efter otte minutters spil.

Derefter holdt Middelfart stand for en stund, men Horsens' pres var vedvarende, og føringen blev derfor fordoblet efter godt 33 minutter.

Det var James Gomez, der tog turen med frem fra forsvaret og flot klappede til bolden fra kanten af feltet, så den gik ind via stolpen.

Hverken Horsens eller Gomez var dog færdige med at score i første halvleg.

Fem minutter før pausen steg forsvareren nemlig højest på et hjørnespark, så han kunne pande bolden i krydset af målet uden chance for gæsternes målmand.

Og så kunne Middelfart omsider gå til pause nede med 0-3.

I anden halvleg fortsatte Horsens dog bare, hvor de slap, så det skulle også blive til 4-0, da et indlæg blev sendt i feltet fra en tåget del af banen, inden bolden akkurat blev snittet i mål.

Det kunne også være blevet til endnu flere mål, blandt andet da Horsens kombinerede sig ned til Middelfart-målet i sidste minut, men 2. divisionsholdet holdt det til fire indkasserede.

Støt AC Horsens og køb en fanfigur


Af Christian Ambæk
Lørdag 6. marts