Luk

Horsens belønner 19-årig med lang kontrakt

| 3F Superliga | 0 kommentarer

Infoboks

AC Horsens har skrevet en kontrakt med David Kruse, der løber frem til 2025. Den 19-årige midtbanespiller står noteret for fem kampe i 3F Superligaen. 

AC Horsens fandt i foråret plads til 19-årige David Kruse, der fik fem Superligakampe i nedrykningsspillet. 

Her blev det som bekendt til en nedrykning for Den Gule Fare, og den unge midtbanespiller skal være med til at flytte klubben tilbage i 3F Superligaen.

AC Horsens har nemlig belønnet David Kruse med en kontrakt til 2025. 

- Som klub og akademi har vi været igennem en rigtig god udvikling gennem længere tid, og det der er afgørende for et godt stykke arbejde, er blandt andet, at der er et slutprodukt – altså spillere der kan få en karriere. Vi var med til at udvikle Jeppe Kjær, der blev et stort navn og salg for klubben, og nu har vi Kruse på vej til et gennembrud i klubben.

- Han er et produkt af det gode arbejde, der er blevet lavet på Akademiet gennem årene, og det er en stor cadeau til Akademiet og David, at han har udviklet sig så godt, at han nu får en lang kontrakt.

- Han har fået lov til at snuse til fodbold på højt niveau, og det har uden tvivl givet ham mod på mere, og han er en spiller, der vil få rigtig meget spilletid i den kommende sæson, selvom han selvfølgelig også skal fokusere på at gøre sin uddannelse færdig næste sommer, fortæller sportschef Niels Erik Søndergård i en pressemeddelelse.

David Kruse kom til AC Horsens som U13-spiller

Støt AC Horsens og køb en fanfigur


Af Andreas Roesen
Søndag 13. juni
Lørdag 12. juni