Luk

Horsens-chef: Fejlslagne indkøb har kostet

| 3F Superliga | 26 kommentarer

AC Horsens-formand Bo Pinholt peger på et par fejlslagne indkøb som en del af forklaringen på underskuddet i 2019.

AC Horsens har præsenteret et underskud på knap fire millioner kroner, som er de første røde tal på bundlinjen i fem år for klubben.

I 2018 blev det til et overskud på knap 13 millioner kroner, og klubformand Bo Pinholt medgiver, at fejlslagne indkøb er en del af forklaringen på underskuddet.

- 2018 skal ikke være vores målestok. Det var outstanding, men det har kostet os, at vi har investeret i spillere, der ikke slog til, og som ikke passede ind i vores trup, siger Bo Pinholt til Horsens Folkeblad.

- Der vil være fejl, og selv om nogen nok vil pege fingre af Bo Henriksen og Kristian Nielsen, skal vi huske på, at vi generelt har haft et fantastisk spillersalg gennem de seneste sæsoner.

Horsens hentede i perioden blandt andre Kasper Junker, Sivert Heltne Nilsen og Jonas Borring. En trio der aldrig for alvor blev en succes i den gule trøje.

Tv-penge og tilskuerindtægterne har også været en udfordring for AC Horsens, mens sponsorindtægterne til gengæld er vokset.

Køb billetter til Horsens' kommende hjemmekampe her!


Af Sara Margren

25 kommentarer

settler 13:00          
Horsens i giver intet til dansk fodbold og i optager bare en plads i bedste liga hvor en moderne og progressiv klub kunne bidrage til udviklingen. Forsvind ned og tag jeres hamrende kedelige og intetsigende fodbold med.
Gauer59 13:06          
Horsens skal da blive i Ligaen så længe de får point nok til det!
Settlers: Hvem mener du der skulle op istedet for?
Mdhansen 13:19          
Settler. Helt enig.
Juniorx 13:27          
Personligt ville jeg til hver en tid hellere have Silkeborg end Horsens i superligaen. De har da i det mindste et koncept og en spillestil og et mål med deres hold. Desværre ikke noget forsvar. Men de udvikler da spillere, hvilket Horsens ikke gør.

Man bliver ikke udviklet når spillestilen er at man spiller bolden ud på back som hamrer en lang violin mod brock-madsen, og så skal man ellers håbe på det bedste derfra.

Men det handler desværre kynisk om at skrabe point til sig, og det er de faktisk gode til. Men underholdende er det ikke.
Vindfeld 13:58          
Horsens har Danmarks kedeligste fodbold, så at de ingen tv penge og tilskuerer får undre ikke nogen. de er så kedelige at se på. håber snart de rykker ned hvor de hører til
sørenob 13:58          
Så kan du jo sige det samme om FCK og Randers. De spiller begge kedelig koncept fodbold. Forskellen er kun at pengene er større hos de klubber og derfor har de bedre spillere.
Villafan1 14:18          
Vil da mene at både FCK og Randers spillere bedre og mere seværdigt end Horsens.

Men personligt vil jeg da hellere se Vejle og Viborg i suppen end Horsens.
Mandag 30. marts
Søndag 29. marts