Luk

Horsens-chef om investorer: Penge er ikke alt

| 3F Superliga | 21 kommentarer

Infoboks

AC Horsens - SønderjyskE
Superligaen Grundspil (15/12)
bet365 2,45 3,30 2,80
NordicBet 2,55 3,20 2,85
Oddset 2,55 3,25 2,90
YouBet 2,55 3,15 2,85

AC Horsens er åbne for investorer, men formand Bo Pinholt vil hellere i 1. division end havde investorer ind, der ikke deler klubbens værdier, siger han til Horsens Folkeblad. 

Flere danske klubber har i de senere år åbnet dørene for udenlandske investorer og ejere, og klubber som Randers, Silkeborg og AaB har også aktivt efterspurgt penge ude fra. 

I AC Horsens er man åbne for henvendelser, men investorerne skal dele klubbens værdier. 

- Det er vores aktionærer, der bestemmer, men personligt ville jeg hellere rykke ned i 1. division en gang imellem frem for at overdrage ejerskabet af AC Horsens til nogen, der vil noget helt andet, end klubbens nuværende kulturelle udgangspunkt

- Penge er ikke alt, og vi er heldigvis i en situation, hvor vi selv kan bestemme om nye investorer giver god mening, siger AC Horsens-formand Bo Pinholt til Horsens Folkeblad. 

Ifølge Pinholt er AC Horsens ikke aktive i forhold til eventuelt at få nye investorer ind. 

Køb billetter til Horsens' kommende hjemmekampe her!


Af Mikael Blond

21 kommentarer

Bruger1711823 10:41          
Sådan tror jeg egentlig alle klubber tænker - at nye investorer gerne skal dele klubbens værdier. Sådan var det også i min klub og tænker sikkert alle andre steder medmindre man er maks presset
Blokvogn 10:48          
Jeg trorikke der er mange med ACHorsens dna, der ønsker klubber på andre hænder. Jeg vil meget hellere spille i 1. eller 2. division end komme på udenlandske hænder.
Bruger1711823 11:04          
Jeg tror ikke, at det er rigtigt. Jeg tænker, at hvis der er udenlandske med “Horsens DNA” så er de lige så velkomne som hvis der er københavnere eller nordjyder med “Horsens DNA” og langt langt mere at foretrække end folk UDEN Horsens DNA men som rent faktisk er fra Horsens.

Alle klubber inkl Horsens og ALlE andre vil dog foretrække, at klubben ejes af moderklubben tror jeg. Sådan er virkeligheden dog bare ikke (udover Barcelona og få andre)
->Internazionale<- 11:37          
Stop nu. Hvad har Ac Horsens af værdier ? En klub som har ingen fans, En klub som alle i Danmark ser ned til fordi de spiller elendig fodbold. Tænker at folk i Horsens kunne ønske sig at man så lidt flere større spiller end 1.divisions.
Aussie 11:50          
Vel også en lidt gratis værdiudmelding fra en formard? Står der pludseligt en investor med en pose penge, der kan hjælpe med at udvikle klubben/holdet, skifter tonen som regel...
dkd 11:55          
Ja men der er sku en pointe. Jeg er selv Silkeborg mand, og ud over at vores økonomi nok er bedre end Horsens´ (men til gengæld er pointene værre :), så må jeg sku da indrømme at jeg også hellere vil se SIF på SIF hænder og med de SIF fødder som vi nu kan præstere suppleret med nogle gode spillere ude fra som økonomien nu tillader, end at en eller anden udlænding smider xx millioner i klubben og talentudvikling pludselig er en by i Rusland (den nye købers hjemby?). Selv om Silkeborg godt nok ikke har været imponerende i år, er der alligevel ikke mange kampe hvor de har været chanceløse, og de fleste har faktisk været super underholdende. Det samme var jo faktisk gældende for sidste sæson i 1. div, hvor man endte med at spille for et fyldt stadion, og målene haglede ind i begge ender :).

Jo - jeg gælder mig allerede til på mandag, når det Ægte Midtjylland skal give FCK en hjælpende hånd :)
Bruger1711823 11:57          
Dkd

Men der brænder du jo også tingene sammen

Du skal vel ikke sammenligne en lokal med samme DNA og værdier som klubben med en udlænding der ikke deler de værdier. Så er en udlænding med samme værdisæt vel bedre end en lokal der ikke deler værdierne.

Jeg synes fælles værdisæt er vigtigere end fælles post nr
Torsdag 12. december