Luk

Horsens gik forbi Fredericia med fjerde i træk

| NordicBet Liga | 18 kommentarer

Infoboks

FC Fredericia - AC Horsens 0-2
NordicBet Liga
2' 0-1 Casper Tengstedt
40' 0-2 Aron Sigurdarson
81' 0-2 Anders Holvad

AC Horsens vandt fredag aften 2-0 ude mod FC Fredericia i 1. division. Sejren sender Horsens forbi hjemmeholdet og op en fjerdeplads.

Det var en kamp i suptoppen af den danske 1. division, da FC Fredericia tog imod AC Horsens fredag aften.

Hjemmeholdet lå inden opgøret på en fjerdeplads i rækken med to point ned til gæsterne fra Horsens.

Derfor kunne 'Den Gule Fare' overhale hjemmeholdet i tabellen med sejr, hvis de altså kunne tage de tre point i den sidste runde inden vinterpausen.

AC Horsens kom da også til opgøret med en ganske fin stime i bagagen, hvor det var blevet til tre sejre i de seneste tre opgør.

Det var dog hjemmeholdet der var tæt på først, da Kristian Kirkegaard stod bag et flot gennembrud i Horsens-feltet i det første minut, men Matej Delac leverede en god redning på stregen, og så gik det den anden vej.

Gæsterne formåede nemlig at sætte deres topscorer Casper Tengstedt op på højrekanten i den efterfølgende situation, og den unge angriber gik let forbi Erik Nissen i Fredericia-forsvaret, inden han satte bolden i kassen til 1-0 til AC Horsens.

Det var en målrig indledning på kampen, og Tengstedt havde endnu et fornuftigt forsøg, inden Anders K. Jacobsen også kom til en afslutning på kanten af feltet efter ni minutters spil, men Alexander Nybo var på plads i målet.

Horsens bedst i første halvleg

Efter 37 minutter dumpede bolden ned til hjemmeholdets Mikkel Basse, men midtbanespilleren kunne se sit forsøg snige sig tæt forbi stolpen.

Kort efter var Horsens så på tavlen igen.

Denne gang blev AK sendt i dybden, og efter et smart træk bagom støttebenet fandt han Aron Sigurdarson, som satte 2-0-målet sikkert i kassen.

Dermed førte udeholdet med to ved pausen.

I anden halvleg var chancerne få, og man skulle frem til det 63. minut, før den første store mulighed faldt.

Endnu engang var det AK, der blev sendt i dybden, og den rutinerede forsøgte sig med et tip mod en fremadstormende Alexander Nybo, men keeperen fik armen på og forhindrede en scoring.

Efter 78 minutter blev Horsens Tonny Brochmann spillet fri til afslutning efter et cutback, men endnu engang leverede Nybo en fin redning.

Tre minutter senere blev en i forvejen svær opgave tæt på umulig for hjemmeholdet, da Anders Holvad blev vist ud efter sit andet gule kort.

Det røde kort lagde en dæmper på en anden halvleg, der allerede var sløj, og kampen endte med en 2-0-sejr til gæsterne fra AC Horsens.

Sejren sender Horsens forbi Fredericia i tabellen, hvor de overtager fjerdepladsen.


Af Tobias Bladt Haarder

18 kommentarer

Micah84 20:28          
Kan vi ikke udskyde vinterpausen? Det går jo fantastisk for tiden :-) GULE GULE GULE :-)
Blume58 20:39          
Endnu en fortjent sejr til de GULE og må så bare håbe, at de kan holde dampen oppe efter vinterpausen.
Havde vi bare fået sejren i den første kamp mod Herfølge og også et par point mere i et par af de andre kampe, som vi havde fortjent, havde de GULE ligget helt i toppen ;-)

Det begynder nu alligevel at ligne noget
GULE GULE GULE ..........
piben 20:39          
En super afslutning på efteråret for De Gule med fire sejre i rap. Tengstedt er ikke til at stoppe med at score mål for tiden. Også godt, at Sigurdarson kom på tavlen igen med en scoring. Og AK ser ud til bare at blive bedre og bedre i den gule trøje.
girty 20:39          
Jo, det går godt, men lad os håbe det går endnu bedre, når vi skal igang med 2den omgang af slut-kampene
AmirBastani 20:45          
For 2 år siden mener jeg det var, da Fredericia nøjagtig lå til oprykning skrev jeg det samme dengang som jeg stadigvæk mener idag-

Fredericia kommer aldrig nogensinde til, at rykke op så længe de er et B produkt af FCM eller så længe FCM har nogle ejerandele i Fredericia (interessekonflikt i Superligaen)

Fredericia får et fint honorar for at videreudvikle FCM´s reserver og U19 spillere og det går som et hamsterhjul år efter år- så jeg synes journalisterne skal stoppe med at hele tiden påtale dem som mulige oprykkere hver gang de ligger i toppen af 1 divisionen for det er et spil for galleriet.

Det skal siges at jeg ikke er Fredericia eller FCM fan.
Balder24 21:00          
Super fin reaktion seneste 4 kampe :) Stærkt AC.

Vi har for første gang siden Gilberto en angriber, der scorer masser af mål. Han er tilmed ung og gør sine medspillere bedre.

Gule Gule Gule!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
lindballe-01 21:12          
nu kommer der så desværre snart et transfer vindue der åbner, hvor vi skal sidde på pinebænke i en måned, om vi får lov til at beholde vores hold intakt, uden at vi mister værdifulde spillere. mister vi nogen, så rykker vi nok ikke op.
Fredag 28. januar
Torsdag 27. januar