Luk

Horsens hentede vigtig hjemmebanesejr

| Superligaen | 64 kommentarer
Horsens hentede vigtig hjemmebanesejr
Foto: Getty Images

Horsens hentede tre vigtige point i Superligaen, da holdet slog SønderjyskE på hjemmebane med 2-1. Oliver Drost og Jonas Thorsen scorede for hjemmeholdet. 

Superligaens sidste runde inden vinterpausen blev sparket igang fredag aften i Horsens. Her tog hjemmeholdet imod SønderjyskE, og begge hold jagtede vigtige point i bestræbelserne på at holde trit med top seks. 

Horsens kunne med en sejr spille sig i top seks indtil rundens resterende kampe var spillet, mens sønderjyderne kunne spille sig op på siden af netop Horsens, hvis de hentede alle tre pinde. Der ventede dog gæsterne en svær opgave, da Horsens før kampen ikke havde tabt på hjemmebane siden april. 

Hjemmeholdet havde til kampen igen Jeppe Mehl med i truppen, mens Mads Hvilsom blev erstattet af Marko Mitrovic i SønderjyskEs trup. Simon Poulsen var stadig ikke blevet klar. 

Horsens indledte kampen bedst, og var allerede efter fem minutter tæt på, da Alexander Ludvig sendte en bold ind foran mål. Her dukkede Simon Okosun op, men desværre for gæsterne havde linjevogteren løftet flaget. 

Det var dog gæsterne fra SønderjyskE, der kom først på måltavlen. 

En retur endte hos højrebacken Stefan Gartenmann, der sendte en høj bold ind i feltet. Her dukkede Troels Kløve helt umarkeret op og kunne heade bolden i nettet bag Jesse Joronen. 

Horsens kom dog frem til flere chancer, og efter knap tyve minutters spil var holdet utroligt tæt på. 

Et langt indkast af Mads Qvist blev sendt ind i feltet, og efter klumspil endte bolden hos Delphin Tshiembe, der skød på mål. Desværre for ham og holdkammeraterne blev bolden dog reddet på stregen. 

Det var småt med chancer i første halvleg, hvor spillet mere var præget af fysik og nærkampe. I slutningen af første halvleg kom Niki Zimling dog frem til et langskud, der strøg lige over Horsens-målet. 

Anden halvleg var blot otte minutter gammel inden Horsens skabte balance i regnskabet. 

Kjartan Finnbogason var i første halvleg blevet erstattet af Oliver Drost, og det var netop indskiftede Drost, der sendte kuglen i nettet. 

Den udlejede Vejle-angriber rundede flot Kees Luijkckx på midten, inden han sprintede mod mål og sendte bolden til højre for Sebastian Mielitz i SønderjyskEs mål. 

Horsens lagde efterfølgende et hårdt pres på SønderjyskE-defensiven, hvor Mads Qvist og Lasse Kryger flere gange var farlig. Forløsningen kom dog med et kvarter igen, da Jonas Thorsen kom på tavlen. 

Et hjørnespark blev sendt ind i feltet, hvor Jonas Thorsen tæt på mål kunne dukke op og sende bolden i nettet.

Kort efter brændte det på i den anden ende, da Jesse Joronen måtte strække sig langt for at redde et SønderjyskE hovedstød. 

Kort før tid havde Simon Okuson en stor mulighed, da Horsens fik en kontramulighed, men desværre for Horsens røg bolden i sidenettet. 

Fem minutters tillægstid blev lagt til, og SønderjyskE pressede på, men bolden ville ikke ind. Dermed hentede Horsens tre uhyre vigtige point. Klubben ligger nu på femtepladsen.

Stream Brøndby IF – AC Horsens på Eurosport Player
Advertisement Advertisement

Af Frederik Hvillum

64 kommentarer

Foggy 20:56          
Pinligt at tabe til det Horsens-hold. De har sgu intet at gøre i top6.

Forhåbentligt betyder det også, at Claus Nørgaard får en fyreseddel.
GOGogGOKKEsyd 20:58          
Klasse forskel på banen
Klasse forskel på trænerbænken
Top mod bund (ACH burde have vundet større)
EfB 1924 20:58          
Horsens er simpelthen så røv kedelige. De spiller på den måde de mener er bedst for dem, og al respekt for det. Men de er sgu røvkedelige.
Lange32 21:00          
Ja uha et røvkedeligt mål af Drost.
XorpiZ 21:00          
Kære Haysen,

Jeg bønfalder dig om, at inden det er for sent, så printer du den opsigelse du har liggende klar og afleverer den til Nørgaard.

Jeg er så pissetræt af at se på hans ligegyldige attitude, hans manglende indskiftninger, hans stædig insisteren på planløse lange bolde op i ingenting og hans komplet manglende forståelse for taktik.

Det er anden kamp i streg han er blevet udklasseret efter pausen. Hvordan kan man have sådan en mand siddende på bænken? Han bidrager med intet og er vel ret beset blandt de absolut ringeste trænere i klubbens historie.

PS. Det er nemt at være Drost, når den ene forsvarsspiller buser op og den anden åbenbart nægter at forsvare. Det er kraftedeme på serie 4 niveau. Men så passer Drost jo også fint ind.
acgade 21:00          
Glædelig jul Gule:-) og tak!
GOGogGOKKEsyd 21:02          
SE,hold fast i Jeres træner (en bøn fra os andre klubber), han kan så stoppe når I skal spille i 1. division
Søndag 21. juli