Luk

Horsens henter AGF-back permanent

| Danmark | 7 kommentarer

Infoboks

SønderjyskE - AGF
Superligaen Grundspil (18/02)
Bet25 2,90 3,25 2,45
Oddset 3,00 3,20 2,35

I sommer lejede AC Horsens den 20-årige højreback Mikkel Lassen med en købsoption hos AGF. Den er nu aktiveret, så skiftet bliver permanent. 

I slutningen af sommerens transfervindue skiftede Mikkel Lassen AGF ud med AC Horsens på en lejeaftale for resten af året. 

Den aftale indeholdt en købsoption, som AC Horsens har valgt at benytte sig af.

Dermed skifter han permanent til NordicBet Liga-klubben, der har tegnet en aftale til udgangen af 2024 med den 20-årige højreback. 

- AC Horsens er det rigtige sted at være for mig i min udvikling, for jeg har fået masser af spilletid, og det giver gode muligheder i forhold til at tage næste step. Ambitionen er at komme tættere på startopstillingen og blive mere uundværlig, og på sigt at gøre det så godt, at jeg bliver solgt videre, fortæller Mikkel Lassen til Horsens' hjemmeside. 

- Jeg har kun modtaget kærlighed her i AC Horsens, hvor jeg er blevet taget godt imod fra dag ét, og man kan mærke, at alle i og omkring klubben brænder for AC Horsens. Vi har et topprofessionelt setup og et stærkt træningsmiljø, og generelt er det bare en fed klub.

Mikkel Lassen har spillet 13 kampe indtil videre for AC Horsens. 


Af Andreas Roesen
Torsdag 20. januar
Onsdag 19. januar