Luk

Horsens holder fast: Nul testkampe før FCM

| 3F Superliga | 4 kommentarer

Infoboks

AC Horsens - Brøndby IF
Superligaen Grundspil (07/06)
bet365 3,60 3,60 2,00
NordicBet 3,40 3,40 2,12
Oddset 3,60 3,55 2,05
YouBet 3,50 3,45 2,10

FC Midtjylland venter i AC Horsens' første Superliga-kamp efter pausen, og klubben holder fast i, at man ikke vil spille eksterne testkampe.

AC Horsens har besluttet sig for ikke at spille en eneste testkamp mod en anden klub, inden Superligaen i næste uge bliver sparket i gang – og det kommer ikke til at ændre sig.

Det ville simpelthen blive for dyrt for klubben at skulle igennem test, fortæller Bo Henriksen til Horsens Folkeblad og afslører, at de første estimater lød på et beløb på mellem 50.000 og 80.000 kroner.

I stedet nøjes østjyderne med en intern træningskamp, og så må tiden vise, om klubben står dårligere rustet end konkurrenterne, der har spillet testkampe.

- Du vil altid kunne diskutere, hvor stor en effekt du har af at spille træningskampe. De første kampe i Superligaen vil vise, om vi har truffet den rigtige beslutning, siger Bo Henriksen til Horsens Folkeblad.

AC Horsens skal møde FC Midtjylland i den første kamp i næste weekend, og derefter kommer Brøndby på besøg på Casa Arena.

AC Horsens er desuden i semifinalen i pokalturneringen. Der venter SønderjyskE efter de to kampe i Superligaen.

Støt AC Horsens og køb en fanfigur


Af Nicolai Skovsgaard Tøfting
Torsdag 4. juni
Onsdag 3. juni