LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Horsens-keeper jagter Asian Cup-billet

| International | 6 kommentarer
Horsens-keeper jagter Asian Cup-billet
Foto: Rasmus Lykke, Thisted FC
Horsens-keeper Kevin Mendoza har fået et filippinsk pas og jagter nu en billet til de asiatiske mesterskaber i januar.

Horsens' 24-årige keeper Kevin Mendoza har netop fået et filippinsk pas til at supplere sit danske, og dermed er han også aktuel for det filippinske A-landshold.

Mendoza mødes 28. december således med Sven-Göran Erikssons hold i Qatar til en træningslejr forud for Asian Cup - de asiatiske mesterskaber i januar.

- Jeg ved ikke 100 procent, om jeg kommer med til Asian Cup eller ej, men jeg håber på og regner med det, siger Mendoza til bold.dk og tilføjer:

- Det hele er gået meget stærkt. Jeg havde slet ikke overvejet det som en mulighed for tre uger siden.

Mendoza er kvalificeret til sit filippinske pas, da hans mor er filippinsk.

- Jeg har en meget stor familie i Filippinerne, og jeg håber, at det her kan være med til, at jeg kommer tættere på dem, siger Mendoza, der formentligt skal kæmpe med en anden dansk-filippiner om pladsen i buret.

Duel med Falkesgaard
Den tidligere OB- og Brøndby-keeper Michael Falkesgaard er således også med i truppen og stod fornyligt fem kampe ved AFF Cup.

- Jeg kender ham godt af navn, og han er en god keeper. Jeg ved ikke, hvad mine chancer er for at komme til at spille, men jeg tror da, at de eksisterer.

- Jeg har fået lidt Superliga-kampe på det seneste, og det håber jeg, at de har lagt mærke til, siger Mendoza og tilføjer om sine fem kampe for østjyderne i fraværet af førstevalget Matej Delac:

- Det er gået fint, synes jeg. Der har været mange gode og positive ting, som jeg kan tage med videre.

Horsens bakker op
Mendoza misser første del af opstarten i Horsens, hvis han skal til Asian Cup og muligvis nærmest hele opstarten, hvis Filippinerne går videre fra gruppespillet.

- Klubben støtter mig og ser det som en god chance for mig, og nu må vi se, hvor langt vi kommer.

- Jeg tager det hele, som det kommer. Hvis jeg kommer med, kan det forhåbentligt give mig en masse, som jeg kan bygge videre på, så jeg bliver en bedre målmand.

Filippinerne råder også over Cardiffs førstekeeper Neil Etheridge, men han får formentligt højst lov til at spille første gruppekamp i Asian Cup, inden han skal tilbage og passe sit arbejde i Premier League.

mikael@bold.dk

Stream AC Horsens – Vejle Boldklub på Eurosport Player
Advertisement Advertisement

Af Mikael Blond
Fredag 22. marts