LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Horsens' Nymann efterlyser mere stabilitet

| Superligaen | 5 kommentarer
Horsens' Nymann efterlyser mere stabilitet
Foto: Lars Rønbøg / Getty Images

Infoboks

SønderjyskE - AC Horsens
Superligaen Pulje 1 (31/03)
bet365 2,05 3,50 3,60
Oddset 2,05 3,45 3,60

Se Danmark - Belgien (U21)

Stream live på Eurosport Player

Advertisement
Advertisement
AC Horsens' rutinerede Peter Nymann efterlyser mere stabilitet i præstationerne resten af efterårssæsonen.

AC Horsens vandt på Brøndby Stadion og tabte weekenden efter på hjemmebane til Esbjerg. 

Det har været kendetegnende for Horsens-mandskabet i dette efterår og Peter Nymann efterlyser mere stabilitet i resten af efterårssæsonen.

- Vi skal have den energi, som Bo Henriksen taler så meget om, med os, og så handler det om at spille mere stabilt. Vi vil stadig tabe og vinde kampe, men præstationerne må ikke svinge så meget, som de hidtil har gjort, siger Peter Nymann til Horsens Folkeblad.

Horsens indtager syvendepladsen i Superligaen. De første 12 kampe har budt på fire sejre, fire uafgjorte og fire nederlag for Bo Henriksens tropper.


Se Danmark - Belgien (U21) Stream live på Eurosport Player
Advertisement Advertisement

Af Nanna Møller Karlsen

5 kommentarer

Blokvogn 13:29          
Det ville alle fans også ønske, men start med at bruge To angribere, sæt Sammy Skytte og Sonny Nannestad på bænken, det kan de fleste tilskuere se så det burde Bo Henriksen også kunne og så spil frisk til på hjemmebane det er det de fleste ønsker, kampen mod Esbjerg var jammerlig det var ikke kun spillernes skyld, det var forkert hold og dårlig taktik, hvis der var nogen?
Aldrigmeremazda6stc 14:37          
hørt
piben 15:07          
Spillerne tog for let på det i kampen mod EfB. Det virkede som om, de troede de kun kunne tabe på hjemmebane til FCK og FCM.

Og med den indstilling, så bliver kampene tabt til alle modstandere - også på Casa Arena.
Jensen99 17:56          
Der har været for mange hjemmekampe med ringe indsats i denne sæson. Måske har man for mange spillere inde der ikke har en videre karriere at kæmpe for. Skytte er en af dem. Lønnet af FCM og får klart mere end i Silkeborg. Han kommer aldrig til at spille for FCM men lønnen er sikkert udemærket. Hallur Hansson svinger alt for meget og har jo aldrig været en superspiller men på det jævne. Han har ikke udviklet sig i AC efter min mening. Måske fordi han bare ikke er bedre.
Desuden fatter jeg ikke det ultra defensive udgangspunkt når man spiller hjemme. Så kan hjemmebanen ikke have nogen betydning.
Angrebsmæssigt-hvis man kan tale om et angreb, virker også helt tilfældigt hvordan man gennemfører det. Man forlader sig på tilfældigheder.
bruger 150225 19:20          
Bo Henriksen flytter også rundt på spillerne konstant, hva med at få en nogenlunde fast startopstilling tak !!
Onsdag 20. marts
Tirsdag 19. marts