Luk

Horsens og Hvidovre holdt hinanden fra fadet

| NordicBet Liga | 11 kommentarer

Infoboks

Hvidovre IF - AC Horsens 0-0
NordicBet Liga

AC Horsens og Hvidovre spillede lørdag eftermiddag 0-0 i 1. division efter en ellers ganske underholdende affære med chancer i begge ender.

AC Horsens dominerede i første halvleg, men Hvidovre havde skam også deres perioder på bolden.

Efter en halv time ramte formstærke Magnus Jensen overliggeren efter et hjørnespark, og han var også tæt på efter endnu en dødbold, men det forblev lige ved og næsten.

Anders K. Jacobsen havde også et tilbud, mens Tobias Thomsen var tættest på for Hvidovre, der stort set kun noterede sig den ene chance i første halvleg.

Hvidovre udskifte anfører Christopher Østberg, der ikke var kommet sig efter et sammenstød, og ind i stedet kom Matti Lund.

Horsens var i slutningen af halvlegen i kontrol, uden det dog for alvor blev rigtig giftigt. Det var en temmelig låst affære, og derfor var stillingen 0-0 ved pausen.

I anden halvleg fik Casper Tengstedt et par muligheder, inden kampens største chance faldt efter en time – til Hvidovre.

Mohamad Al-Naser tog en glimrende dribletur i feltet og lagde bolden ind tæt under mål, hvor Daniel Stenderup bare skulle prikke den over stregen, men Janus Drachmann kom ned i en heroisk redning på stregen, og Horsens slap med skrækken.

Kort efter fik Matti Lund stor chance, da han fra kanten af feltet hamrede til bolden, der måtte reddes af Horsens-keeper Matej Delac.

Jens Berthel Askou sendte Thomas Santos i aktion i stedet for Tengstedt, og den tidligere Skive-spiller havde mange gode aktioner offensivt.

Med et kvarter igen tog Al-Naser chancen et stykke udefra, og det gode skudforsøg tog stolpen og røg ud til Kim Aabech. Den rutinerede angriber mistimede fuldkommen sin flugter, efter Delac ellers lå i græsset efter Al-Nasers mulighed.

Hvidovre havde herefter en god periode, hvor de fik presset Horsens fint ned og vandt andenboldene.

Horsens tiltvang sig dog et overtag mod slutningen, hvor Filip Djukic måtte diske op med et par gode redninger.

I overtiden kom Djukic på mellemhånd, og Thor Lange var tæt på at liste bolden ind, men forsøget gik over mål. Tonny Brochmann fik også et skudforsøg blokeret til sidst.

Ingen af holdene formåede at få hul på bylden denne lørdag eftermiddag, og derfor endte det 0-0. Resultatet betyder, at Horsens er nummer tre, mens Hvidovre forbliver nummer fem i 1. division.


Af Sara Margren

11 kommentarer

piben 15:01          
Okay, 1 point i Hvidovre er vel heller ikke så skidt endda. De Gule holder sig i kølvandet af opryknings pladserne.
Lange32 15:05          
Hvis de gule skal rykke op, skal de til at lave nogen flere mål. Lyngby og Helsingør har scoret 10-11 mål flere for en kamp færre. 16 mål i 11 kampe er ikke godt nok.
Yellowroad 15:18          
Simpelthen ikke godt nok, ja 1 point er acceptabelt såfremt spillet fungerer og at kombinationerne flyder, det gjorde de bare ikke idag. Den bedste beskrivelse jeg kan komme på mht. kampen idag er kønsløst, ansvarsløst og uden nogen generel plan offensivt, konstante høje bolde som førte til absolut ingenting og flere spillere der havde et fuldkomment uhørt elendigt niveau.

Det er nu blevet HELT gennemklart og tydeligt for enhver at Tengstedt og AK ikke skal spille inde på samme tid, vi mister for meget fart, samt kvalitet i angrebet da de begge 2 som typer er alt for stationære i angrebet. Smid Musonda i angrebet fra start (eller Pohl) så vi får mere speed i offensiven, AK kreerede ingenting og var stort set usynlig i det meste af kampen, det var Tengstedt ligeså, men han har trods alt vist prøver på sin målfarlighed tidligere.

Kanterne fungerede overhovedet ikke, Musondas fart er iøvrigt intet værd når der ingen mand er i feltet. Drachmann spillede med hovedet under armen og lavede flere helt horrible beslutninger som sagtens kunne have kostet sejren, Brochmann så rusten ud, men kan måske være løsningen på at få midtbane til at flyde mere fremadrettet.

Hvidovre havde de største chancer og burde målt på chancerne have vundet kampe, ellers en relativt lige affære. Der skal i DEN grad strammes op mentalt af spillerne hvis vi skal rykke op, det lignede at spillerne var troppet op til en søndagsudflugt med familien og ikke for at føre et hold frem til oprykning. Pinligt og lavt at der ikke er selvindsigt nok til at presse på de sidste 20 minutter.
Blume58 15:19          
Ja, 1 point er da bedre end 0.
Mangler dog stadig at se, hvad JBA vil, da jeg ikke umiddelbart kan se, hvilken spillestil han vil implementere. Det monder mest om engelsk fodbold i gamle dage med kick and rush.
ACH havde selvfølgelig en del chancer og byrde have scoret, men Hvidovre var nu også meget tæt på et par gange.
Mangler desværre også, at se noget fra AK(47), som for øjeblikket kun skyder med løst krudt ;-)

Der burde også stå lidt pasningsspil samt afleveringer på træningsskemaet de næste par uger. Der var i hvert fald brug for nogle bedre afleveringer i dag.

Selvfølgelig holder de gule fast i topholdene, men hvis de skal blive et af de hold, der kæmper med om oprykning, skal de spille bedre fodbold og selvfølgelig gør det heller ikke noget, at have heldet med sig.

Helt op på hesten igen gule og så også videre i pokalen !!!
Babel 15:57          
Hvidovre har bare et stækt hold,og skal nok klare top 6..!!
Jensen99 17:10          
Svært at se AC som en seriøs kandidat til oprykning med en totalt tandløs offensiv. Den holder bare ikke!!!
Horseman 18:25          
Hvor er den underholdende fodbold hende som JBA har lovet? Det er rædselsfuldt at se Horsens kampe for tiden, det virker som om at der overhovedet ikke er nogen plan. Hvorfor skal der pludselig skiftes system? Var det ikke en ide at køre et system ind som fungerer, før man går over til andre? Jeg kan forstå at man ændrer i løbet af kampene, når det ikke fungerer og man skal jagte et resultat, men jeg forstår ikke at man skal ændre før kampen. Find nu de 11 som skal starte inde, i stedet for at skifte før hver kamp, så mange kampe har vi heller ikke at man burde rotere. Jeg er ked af at sige det, men synes ikke at AK har vist noget som helst og bør bænkes. Kommer han endelig til en mulighed, så kommer der en elendig afslutning. Hvorfor tager man sin farligste mand Tengstedt ud, når man jagter et mål? Tag da for helvede AK ud først når han intet viser. Giv Pohl chancen fra start i stedet for, han har da vist at han kan finde nettet indtil han bliver skadet igen.
Tirsdag 30. november