LeoVegas.dk bold.dk Bethard Casino24

Horsens sloges og vandt forgæves

| Superligaen | 34 kommentarer
Horsens sloges og vandt forgæves
Foto: Lars Rønbøg / Getty Images
Peter Nymann skaffede Horsens en 1-0-sejr over godt fightende Viborg, der dog er nærmere redning med en samlet 3-1-sejr.

Horsens skulle efter manager Bo Henriksens eget udsagn bestige Mount Everest, hvis de skulle vende 0-3-udgangspunktet mod Viborg til noget brugbart i dagens udekamp.

Horsens havde justeret lidt på sin opstilling og gav sig som vanligt fuldt ud fysisk, hvilket kastede en del indkast og dødbolde af sig en indledning, hvor Bubacarr Sannehs halve chance dog var eneste mulighed.

Efter et endnu par halve chancer og et enkelt Viborg-indslag ved Jeppe Curth kom Horsens efter en lille halv time foran med 1-0, da Lasse Kryger i en omstilling sendte bolden ind foran, hvor den kun blev halvclearet, inden Peter Nymann dukkede op og scorede sit første mål i Horsens-trøjen.

Viborg var tæt på at svare igen efter 35 minutter efter en dødbold, men Søren Reeses forsøg gik lige over rammen.

Kjartan Finnbogason var kort efter en lang tå fra at øge til 2-0, og fem minutter før pausen headede Mikkel Qvist på Viborgs overligger efter et hjørnespark.

Lasse Kryger sendte et forsøg lige forbi rammen i en Horsens-domineret afslutning på første halvleg, der dog sluttede 1-0.

Bubacarr Sanneh havde en god mulighed, som Curth ubevidst fik afværget kort inde i anden halvleg, men ellers blev der længere mellem Horsens-mulighederne - og chancerne generelt.

Viborg stod godt i mod hjemmeholdets pres, og først efter 78 minutter minutter blev det igen farligt efter et langt indkast, men Horsens-spillerne fik ikke prikket bolden ind.

Sanneh havde endnu en mulighed i en slutfase, hvor Viborg blev presset langt tilbage, men flere mål kom der ikke, hvorfor det sluttede 1-0 til Horsens - og altså samlet 3-1 til Viborg.

Viborg møder vinderen af AGF-Esbjerg-dysten i to opgør, hvor vinderen redder sig, mens taberen spiller playoff mod nummer tre fra 1. division.

Horsens møder taberen i to opgør, hvor den samlede taber rykker ned, og vinderen møder nummer to fra 1. division.

Stream AC Horsens – OB på Eurosport Player
Advertisement

Af Mikael Blond

34 kommentarer

Campeones32 21:55          
til grin jo.. virkelig sølle horsens.
dog fortjent hvis ac skulle ende med at rykke ned i år. ganske ganske fortjent
bjerghest 21:56          
Hold da kæft for en kamp. Hvad sker der lige for at Horsens gerne vil fremad banen og ikke vil kaste bolden i mål fra egen banehalvdel?!
Gustav09 21:59          
Det var ikke i dag I gravede det store hul for jer selv, den indsats kunne I være bekendt.
firealarm 22:00          
Godt kæmpet Horsens. Dumt at smide den første kamp når Viborg viser sig at være så ordinære...
Pantic 22:01          
Har også svært ved at savne Horsens hvis de skulle rykke ud. De bringer ikke meget andet end lange bolde i feltet.
Søren F er gud 22:01          
Chancemæssigt spiller Horsens da en super kamp.
Om det så er underholdende eller ej, er en anden sag.
Men ja på en god dag havde de da hentet de 3-0 fra første kamp.
VBK - Leeds 22:01          
Der er altså nerve i de her kampe, lidt ærgerligt Horsens ikke får mål nr 2 så vi kunne få maks spænding til sidst i kampen.

Det er godt nok ikke kønt, men Horsens viser at de også kan skabe en kamp og vinde. Det skulle de have gjort lidt mere i her i foråret.

Flere spændende kampe venter for begge hold:-)
Lørdag 23. februar
Fredag 22. februar