Luk

Horsens snupper Mendoza fra sommer

| AC Horsens | 14 kommentarer
Horsens snupper Mendoza fra sommer
Foto: Rasmus Lykke, Thisted FC

Infoboks

AC Horsens - Hobro
Superligaen Grundspil (20/10)
bet365 2,15 3,25 3,50
NordicBet 2,30 3,10 3,35
Oddset 2,20 3,30 3,50

AC Horsens har skrevet en kontrakt med målmanden Kevin Ray Mendoza, der i øjeblikket spiller i Thisted.

Der sker ting og sager på målmandsposten i AC Horsens i disse dage.

Klubben har for nylig skrevet kontrakt med en ny kroatisk keeper, og nu sættes der navn på endnu en ny målmand. Klubben har nemlig skrevet en kontrakt med Thisteds Kevin Ray Mendoza fra sommer, skriver AC Horsens i en meddelelse.

- Kevin Mendoza er en talentfuld og teknisk dygtig målmand, der tror meget på sig selv, og det er en naturlig udvikling for ham at tage skridtet til en superligaklub.

- Han er utrolig arbejdsom, professionel og har et indre drive for at blive bedre, og vi skal sammen udvikle ham endnu mere i vores miljø, hvor han kommer til at træne på fuld tid. Han er et meget behageligt menneske, der vil passe perfekt ind i vores trup, siger målmandstrænder Peder Hansen.

Den 23-årige keeper ser frem til at starte hos Horsens.

- Først og fremmest virker menneskerne i AC Horsens humane og nede på jorden, og de har gennem et stykke tid givet udtryk for, at de gerne vil have mig. Det er en fed klub med fuldtidssetup og gode faciliteter, og det vil jeg gerne være en del af.

- Jeg har talt med Bo Henriksen og Peder Hansen gennem længere tid og fået et godt forhold til dem, og jeg glæder mig til at arbejde sammen med dem. Peder virker til at have ligeså meget træningsiver som mig, så det er helt perfekt, siger Kevin Ray Mendoza.

Mendoza har også klubber som Viborg FF, Ringkøbing og Kjellerup på CV'et.


Af Anton Græsdal Maajen
Søndag 20. oktober
Lørdag 19. oktober