Luk

Horsens-træner: Lejesvend har stort potentiale

| 3F Superliga | 1 kommentar

Infoboks

Lyngby - AC Horsens
Superligaen Grundspil (27/10)
bet365 2,20 3,50 3,10
NordicBet 2,29 3,40 3,10

AC Horsens-lejesvenden Erhan Masovic har et meget stort potentiale, mener assistenttræner Mads Lyng.

AC Horsens har i Club Brugge hentet den 20-årige serber Erhan Masovic på en lejeaftale, og ham ser man noget ganske særligt i hos østjyderne.

Serberen er hentet til klubben som stopper, men hans alsidighed gør, at han også kan spille på midtbanen, og det glæder man sig over blandt Horsens-staben.

Mandag eksperimenterede man så med serberen på midtbanen i reserveholdskampen mod SønderjyskE.

Holdets assistenttræner, Mads Lyng, fortæller samtidig, at han ser Masovic som en spiller med et potentiale som få andre Superliga-spillere.

Det fortæller han til Horsens Folkeblad.

- På U21-landsholdet spiller han ofte på 6-positionen, og vi så i hans indhop i fredags i Superliga-kampen, at han spiller godt på den position, og derfor ville vi prøve ham på midtbanen igen. På den måde har vi fået en ekstra midtbanespiller i truppen. 

- Vi har hentet ham som stopper, men det giver os ekstra muligheder. Han har potentialet til at blive meget dygtig - og også dygtigere end til Superligaen, siger Mads Lyng om den unge, serbiske lejesvend.

I reserveholdskampen spillede Jannik Pohl også 90 minutter og lagde op til kampens enlige scoring i 1-0-sejren over SønderjyskE's reserver.

Matthias Præst stod for kampens enlige scoring.


Af Daniel Laursen

1 kommentar

Jensen99 22:33          
Som stopper har han ikke været alt for overbevisende men er slf stadig ung.
Søndag 20. oktober