Luk

Horsens-trio bakser med skader før SL-start

| Superligaen | 8 kommentarer
Horsens-trio bakser med skader før SL-start
Foto: Getty Images

Infoboks

AC Horsens - FC København
Superligaen Grundspil (27/07)
NordicBet 6,40 4,50 1,50
Oddset 7,80 4,50 1,42

Tre AC Horsens-spillere døjer med skader forud for Superliga-start om halvanden uges tid, skriver Horsens Folkeblad.

Tre AC-Horsens-spillere har problemer med fysikken for tiden.

Både Mikkel Qvist, Rune Frantsen og den nytilkomne midtbanespiller Peter Therkildsen døjer med skader og er ikke med i fredagens træningskamp mod AaB. Det skriver Horsens Folkeblad.

Qvist har problemer med baglåret, mens Frantsen og Therkildsen er ankelskadet.

- Det er galt med anklen. Jeg kan ikke spille på fredag, men har stadig et lille håb om at blive klar mod FC Nordsjælland, siger Peter Therkildsen til mediet.

Ifølge mediet er det tvivlsomt, om alle tre når at blive klar til første Superliga-kamp mod FC Nordsjælland på næste søndag.



 


Af Anton Græsdal Maajen

8 kommentarer

John Doe 20:51          
Man kan undre sig over Bo Henriksen ikke er mere aktiv på transfermarkedet med den smalle trup de har, men de skal selvfølgelig også bare parkere bussen igen
bruger 150809 21:02          
Bo må vide hvad han gør , vi mangler mindst 5 spillere til og det skal være spillere som kan træde direkte ind i start 11
bruger 150809 21:03          
John Doe hvordan kan de parkere bussen , når der intet forsvar er.?
jesperyellow 21:30          
Bo har de seneste 3 sæsoner sat en ære i at være sidst handlende. ACH handler når alle andre er på plads, for at lukrere på muligheder. Det gir også muligheder for at presse klubber og spillere op mod deadline. Strategien er helt bevidst.
Men den skaber en kaotisk og dårlig optakt.
Gule claus 21:32          
Nu skal BH sgu komme i gang med at få hentet noget ind. De har scoret 7 mil, så må de da for fanden også kunne hente noget brugbart ind i en fart... Dur sgu ikke som sidste år at vi først handler ind sidst i august... mht at Quist er skadet kan man håbe på at det er hele sæsonen, da han efter min bedste overbevisning slet ikke er god nok til superligaen...
Jensen99 21:58          
Gule Claus. Enig. Der et bare ikke tid til at vente til transfervinduets slutning denne gang. Klubben har trods alt også sikret sig ekstra transferindtægter så nogle af disse må i spil. Truppen er alt for for for smal til en opstart så det er altså med at komme igang.
bruger 150225 22:02          
Bo skal nok handle ind, det bare i sidste øjeblik som sædvanligt
Tirsdag 23. juli
Mandag 22. juli