Luk

Horsens-truppen har fortsat benzin i tanken

| 3F Superliga | 9 kommentarer

Infoboks

AC Horsens' Jonas Thorsen understreger, at der stadig er noget at skyde med i Horsens-truppen trods et stramt program.

AC Horsens tog søndag en overbevisende 3-0-sejr ude over Randers FC og har dermed lagt sig i spidsen af 3F Superligaens nedrykningsspils pulje 2.

Jonas Thorsen, som scorede to mål for Horsens i søndagens kamp, føler ikke, at Horsens-spillerne er ved at være tømt for brændstof trods en forholdsvis smal trup og et tæt kampprogram.

- Jeg synes ikke, vi er færdige. Der var god energi i kampen mod Randers. I dele af kampen brugte vi meget energi på at løbe tilbage i stedet for at holde på bolden, men ugen op til har været en fornøjelse med almindelige træninger.

- Det var en kæmpe holdindsats, og vi lægger hele tiden på. Vi skal blive ved med at smadre igennem, for det kan vores modstandere ikke lide.

- Vi vil vinde puljen. Det er hovedmålet, siger Thorsen. 

Profiler kan få et hvil

Manager Bo Henriksen forklarer, at det ikke er utænkeligt, at visse profiler får et hvil i de næste par kampe, så de står stærkest muligt til de kommende Europa Playoff-kampe. 

- Det kan godt blive en udfordring, men det må vi se, når vi kommer lidt længere hen.

- Det kan godt være, der er nogle spillere, der skal have en pause i løbet af de næste par kampe, så vi er klar til de knald-eller-fald-kampe, der kommer, siger Henriksen.

Horsens har et enkelt point ned til Randers før de to sidste kampe i nedrykningsspillet.

Støt AC Horsens og køb en fanfigur


Af Mikkel Nøhr

9 kommentarer

InfoMinisteren 20:33          
Den eneste måde jeg kan se, at der skulle blive sparet, er hvis vi vinder på fredag og Randers taber. Så er puljen afklaret.

Ellers synes jeg personligt, at man burde gå 100% efter den million, da den er mere realistisk.
ACHORSENS<3 20:39          
Enig, InfoMinisteren
bruger 150809 21:14          
Enig info
Jensen99 22:26          
Enig med info. Man skal gå efter millionen. AC har intet at gøre i europæisk sammenhæng. Det har de øvrige mulige play off modstandere heller ikke.
Horseman 03:47          
Enig med Infoministeren og til Jensen kan jeg så kun sige, at hvis du er af den opfattelse, så kan vi ligeså godt udvide puljen til at INGEN hold udover FCK har noget at gøre i Europa, da FCK jo er det eneste hold som kan klare sig der af danske hold. Men nu er der altså 3 andre som også kommer med, og hvem det bliver kan jo nok være lige meget for dansk fodbold generelt, da vi ikke skal regne med mange point fra nogen af holdene, men indimellem kommer der jo en overraskelse som da sønderjyske var tæt på gruppespillet, Lyngby som også gjorde det fint, Horsens som også kom frem til den afgørende kamp om gruppespillet, OB med miraklet i Madrid. Alle de hold er med i puljen om at få en kvalkamp til Europa. Esbjerg kan som bekendt ikke nå det, men de var i gruppespillet en sæson. Så hvad er det lige du mener med at ingen af de hold har noget at gøre der? Kan du huske hvornår AGF sidst har præsteret noget i Europa eller Brøndby?
Jensen99 06:26          
Horseman: Jeg mener ikke at AC har noget at gøre i europæisk sammenhæng da truppen ganske enkelt er for smal og dermed sårbar i forhold til samtidigt at spille europæisk kvalifikation. Det vil være for farligt i forhold til at klare sig i superligaen.
De øvrige play off hold i de to puljer vil umiddelbart have samne problem hvis man ser bort fra OB men de er pt bare ikke gode nok til at kvalificere sig. I øvrigt var deres Madridhold i 94 væsentligt stærkere men det var dengang.
Jeg kan ikke huske hvornår agf sidst spillede europæisk i øvrigt.
MEN jeg er da helt enig i at man skal spille sin chance uanset hvem man er. Tror bare det kan få negative konsekvenser i superligaen for de hold med smalle trupper/små budgetter, herunder AC Horsens.
nutmeg7 07:00          
Senest AC spillede europæisk rykkede de ned i samme sæson. Det er set flere gange for de mindre hold. Det skete også for Esbjerg i år.
Søndag 12. juli
Lørdag 11. juli