Luk

Luk

Horsens vendte 1-3 til 3-3 og holdt FCH bag sig

| NordicBet Liga | 37 kommentarer

AC Horsens fik sent vendt et truende nederlag til uafgjort 3-3 i den vitale duel mod FC Helsingør på Casa Arena, hvilket betyder, at de stadig ligger forrest i tabellen. 

Store Bededag fredag aften bød på topkamp i den danske NordicBet Liga mellem AC Horsens og FC Helsingør på Casa Arena i Horsens.

Inden kampen lå hjemmeholdet på en samlet andenplads i tabellen, hvilket giver adgang til 3F Superligaen efter sommerferien, men med kun to point færre på tredjepladsen havde gæsterne fra Helsingør alt at spille for på den svære udebane.

Hjemmeholdet, der ikke har tabt siden fjerde marts mod netop Helsingør, dominerede kampen fra start af, men bedst som de lignede det eneste hold på banen, slog gæsterne til i den anden ende ved en gammel kending i Horsens i form af Oliver Drost.

Den tidligere ACH-spiller blev spillet fri foran mål af topscorer Tonni Adamsen, og selvom Matej Delac kom stormende ud imod ham, bevarede Drost roen og lagde bolden sikkert mellem benene på Delac til 1-0.

Føringen holdt dog ikke længe, inden den målfarlige forsvarsspiller Magnus Risgaard Jensen udlignede føringen, da han opsnappede en løs bold i Helsingør-feltet og efterfølgende lagde bolden over i modsatte målhjørne med en bred inderside.

Dermed helt lige imellem de to duellanter i toppen af tabellen, inden anden halvdel af første halvleg stod foran dem, hvor gæsterne igen skulle komme foran.

Nok engang var det Drost, der kom på tavlen, som virkelig var motiveret for at præstere mod sine tidligere holdkammerater, eftersom han før kampen ikke havde scoret mere end en enkelt mål i sæsonen.

Igen blev han spillet fri i højre side, men fra længere afstand denne gang prøvede han lykken, og Delac i ACH-målet vil nok ikke være glad for at se den i langsom gengivelse, da forsøget gled lige under hans højre arm og i mål.

Kort efter pausen kunne han så ikke gøre det store, da Helsingør slog kontra og Adamsen med sin tredje assist i kampen fandt indskiftede Oliver Kjærgaard i dybden, der scorede sikkert på sin friløber i modsatte side af Delac.

Det sendte presset tilbage på Horsens, der som halvlegen skred frem så mere og mere til bolden og forsøgte at få lagt et pres på Helsingør, og en reducering lykkedes det dem også at fremtvinge med lidt under tyve minutter igen ved Aron Sigurdarson.

Helsingør mistede bolden i eget forsvar, og så kunne Casper Tengstedt finde Risgaard Jensen, som fandt Sigurdarson, der efter et par driblinger sendte bolden i mål bag flere Helsingør-spillere på stregen.

En nervepirrende afslutning stod dermed foran gæsterne fra Helsingør mod et hjemmehold, der lugtede blod.

Og med to minutter igen lykkedes det så for hjemmeholdet at fremtvinge den forløsende udligning ved Casper Tengstedt, der fik rettet en afslutning fra Thomas Santos i Helsingør-målet til 3-3. 

Mere blev det ikke til herefter, og det kan hjemmeholdet både mentalt og på pointtavlen bruge til mest, eftersom de holder Helsingør bag sig og nu indtager førstepladsen med det ene point, der er nok til at passere Lyngby i toppen. 

Helsingør ligger nummer tre med ét point op til Lyngby på andenpladsen forud for sæsonens sidste tre kampe. 


Af Kristoffer Lind Pedersen
Torsdag 26. maj
Onsdag 25. maj
Fremad Amager henter Kanstrup permanent
15:46
OB savner Parken - FCM bifalder Brøndby
15:46
Medie: Bodø/Glimt viser interesse for Thorup
15:45
OB savner Parken - FCM bifalder Brøndby
15:43
OB savner Parken - FCM bifalder Brøndby
15:41
AS Roma - Show me your skills, Mou !
15:39
FCK - Mestre!
15:39
Zlatan åbner op: Spillet på piller i 6 måneder
15:37
Velkommen tilbage, Eriksen!
15:35
SV:Avis: Dembele har igen afvist Barca-tilbud
15:35
AS Roma - Show me your skills, Mou !
15:34
Peter Bonde nyder stor succes: Pres fra fans
15:32
OB savner Parken - FCM bifalder Brøndby
15:31
AS Roma - Show me your skills, Mou !
15:31
Tchouameni: Kan lide Real Madrid og LFC
15:31
Ny udfordring til de "nye" brugere! (Ny tråd)
15:30
Frank Lampard: Coleman er en legende
15:28
Ruslands invasion af Ukraine!!
15:27
SV:Zlatan åbner op: Spillet på piller i 6 måneder
15:27
Medie: Bodø/Glimt viser interesse for Thorup
15:26
Udløb i BIF: Erceg på plads i ungarsk klub
15:24
OB savner Parken - FCM bifalder Brøndby
15:23
F.C. Internazionale
15:23
Chelsea-profil hepper på Liverpool i CL-finale
15:22
Chelsea-profil hepper på Liverpool i CL-finale
15:19