Luk

Horsens vil droppe AGF-testkamp: For dyrt

| 3F Superliga | 12 kommentarer

Infoboks

AC Horsens - Brøndby IF
Superligaen Grundspil (07/06)
bet365 3,60 3,60 2,00
NordicBet 3,40 3,40 2,12
Oddset 3,60 3,55 2,05
YouBet 3,50 3,45 2,10

AC Horsens arrangerer formentlig en intern testkamp frem for at møde AGF, da det er for dyrt at få corona-testet alle, medgiver Bo Henriksen.

AC Horsens havde oprindeligt planlagt testkampe mod Vejle Boldklub og AGF, men klubben ender formentlig med at spille en intern test inden 3F Superliga-genstarten.

Det er nemlig dyrt at få corona-testet alle, erkender manager Bo Henriksen.

- Vi kan nok nå det til på fredag og en kamp mod AGF, men det er så dyrt, at vi overvejer at lade være. Alle mand, der skal være med omkring banen, skal testes, så det løber hurtigt op i over 30 personer, siger Bo Henriksen til Horsens Folkeblad.

- Oven i skal alle køre i egen bil og alt muligt. Sådan er reglerne, hvis vi vil spille en træningskamp, så det ender nok med, at vi spiller en intern kamp i stedet.

Vejle Boldklub har oplyst, at de spiller deres eneste testkamp lørdag mod Silkeborg, og dermed er kampen mod AC Horsens altså endegyldigt droppet.

Støt AC Horsens og køb en fanfigur


Af Sara Margren

12 kommentarer

Bruger1711823 13:29          
Ikke særlig god stil, professionelt og fair overfor Vejle og AGF at arrangere træningskampe og få dage forinden at aflyse igen. Og så er det underordnet om det er Horsens eller Brøndby der aflyser få dage før.
CCDK 14:03          
Hvordan ved du det er Horsens der har aflyst mod Vejle? Det står der nemlig ikke i artiklen??
Juniorx 14:21          
Hvis kørsel i egen bil er et problem økonomisk så ser det sgu stramt ud økonomisk. 45 km koster max 100 kr pr spiller i benzin. At de syntes at test er for dyrt er vel fair nok.
Horsens er et af de hold der kan spille gratis i år. Nedrykning bliver næppe et tema, og top 6 er også væk.
haraltidret 14:22          
De må være overordentligt presset på økonomien i Horsens, hvis de ikke engang har råd til at få testet spillerne for Corona inden en testkamp.
SkeletonBjitch 14:29          
Tror kun Horsens klarer sig fordi de har solgt spiller for millionbeløb tidligere, der gør de ikke er gået konkurs.

Nu drejer det sig ikke kun om økonomien ved kørsel, men det hele lagt sammen. Corona test, alle skal køre i egen bil som Horsens sikkert skal betale osv. Udover dette synes jeg bare det er dumt at 30 personale skal køre i 30 biler. Spild af ressourcer og når kampen går igang vil spillerne alligevel have været i smittespredningens afstand.

Hvad koster en corona test?
Jensen99 15:07          
AC Horsens økonomi balancerer på en knivspids. Sådan har det generelt været i flere år. Det eneste der redder dem er spillersalg ind i mellem. Sådan er det bare i Horsens - take it or leave it.
Torsdag 4. juni
Onsdag 3. juni