Luk

Horsens viser tillid: Forlænger med Askou

| NordicBet Liga | 11 kommentarer

Infoboks

AC Horsens har torsdag forlænget samarbejdet med cheftræner Jens Berthel Askou, så partnerne nu har papir på hinanden til 2024 i stedet for 2022. 

Det er ikke meget mere end et halvt år siden, at Jens Berthel Askou blev ansat i AC Horsens, hvor han tog over, efter klubben havde fyret Jonas Dal. 

Han kunne dog ikke forhindre, at holdet rykkede ned i NordicBet Ligaen, men det stopper ikke parterne for at forlænge deres aftale med hinanden yderligere. 

I forvejen løb kontrakten til 2022, men torsdag meddeler AC Horsens, at man er nået til enighed om en kontraktforlængelse til 2024. 

- Da vi for et halvt år siden hentede Jens Berthel Askou til klubben som cheftræner, havde vi mulighed for at se hinanden an i forhold til kemi og samarbejde, og begge parter er enige om, at den første periode er forløbet rigtig godt, og at der har været en positiv udvikling i klubben.

- Derfor var det også ganske nemt at blive enige om en længere aftale, og kontraktforlængelsen er også et tydeligt signal om, at vi er i gang med et fælles projekt om en lidt nyere udgave af AC Horsens i forhold til blandt andet spillertrup og spillestil.

- Jens Berthel Askou er en god leder for spillertruppen, han stiller krav, han er stærk på træningsbanen, og han er tydelig i forhold til, hvad han gerne vil på og uden for banen.

- Han er en ambitiøs træner, og når han forlænger aftalen, så betyder det ikke, at han er tilfreds med at være træner for en klub i 1.division. Vi ønsker alle en hurtig retur til 3F Superligaen, lyder det fra sports- og talentchef Niels Erik Søndergård.

AC Horsens starter deres sæson fredag aften, når de får besøg af HB Køge. 


Af Andreas Roesen

11 kommentarer

Antikeglen 12:11          
Havde det ikke været bedre at vente, så man kunne se hvordan starten i 1. Division går, har min tvivl om han er den rette mand.
InfoMinisteren 12:30          
Berthel er klart den bedste mand for Horsens. Virkelig klasse.
Gamsten 12:35          
Jeg er heller ikke i tvivl om at han er den rette mand for Horsens. Jeg kan være i tvivl om hvorvidt der kan findes økonomi til at være en fast del af den bedste række
AC Gul 12:39          
Yders Fornuftig
Blokvogn 12:41          
Det var min ønske træner fra start da Bo Henriksen stoppede, så dejligt med forlængelse, så er der ro på den post.
JytteRolf 13:29          
Jeg synes nu ikke i gav Jonas Dahl Andersen tid nok. Nu har jeg slet ikke kendskab nok til AC Horsens, men noget må være gået virkelig galt, og tilliden røget meget hurtigt, siden han skulle ud efter at være købt fri af FC Fredericia.
Jonas Dahl kræver tid for at få sine idéer igennem.
Horseman 14:02          
Jytterolf, så tror jeg vi er mange i Horsens som er glade for at det ikke var dig der skulle tage den beslutning. Jonas Dahl er klart den dårligste træner Horsens nogensinde har haft sammen med Henrik Jensen, og der er ikke tid til at skulle prøve at føre ideer ud, når det handler om overlevelse i superligaen. Jeg ved ikke om du har overset at Jonas Dahl allerede har fået en ny fyreseddel efter tiden i Horsens. Det må være en form for rekord at miste to jobs så hurtigt efter hinanden.
Søndag 25. juli