Luk

Luk

Howe: Sejr er forhåbentlig et vendepunkt

| Premier League | 0 kommentarer

Infoboks

Leeds - Newcastle 0-1
Premier League
75' 0-1 Jonjo Shelvey

Det blev til tre utroligt tiltrængte point til Newcastle, da de med en scoring af Jonjo Shelvey lørdag vandt ude mod Leeds. Newcastle-manager Eddie Howe håber, at sejren indikerer et vendepunkt for den nordengelske klub.

Jonjo Shelveys fladt sparkede frisparksscoring skulle vise sig at være nok for Newcastle, der lørdag sikrede sig tre point for første gang i seks kampe i Premier League.

Derfor var det helt forståeligt en begejstret Eddie Howe, der var godt tilfreds med sine gutter efter kampen.

- Det var en stor sejr for os. Jeg synes, vi spillede virkelig godt i dag. Første halvleg var lidt svingende, men i anden halvleg spillede vi godt og forsvarede os godt. Vi blev en større og større kontra-trussel, jo længere halvlegen skred frem, fortalte Howe efter kampen til BBC.

Howe håber, at sejren kan give det hårdt trængte Newcastle-hold et tiltrængt boost.

- På den måde at hænge i til sidst i kampen er noget, vi ikke har lykkedes med på det sidste i denne sæson, så det er en stor psykologisk barriere, vi forhåbentlig har passeret på vores vej. Jeg følte ikke, at vi ville lukke et mål ind i dag. Vi håber, at dette bliver et vendepunkt for sæsonen, for vi har brug for flere sejre, så vi krydser fingre, sluttede Howe.

Newcastle er på ligaens 18.-plads blot et point efter Norwich på den sjove side af nedrykningsstregen.


Af Peder Carlsen
Fredag 27. maj