Luk

Hradecky overvejer operation efter linse-uheld

| Bundesliga | 0 kommentarer

Infoboks

Bayer Leverkusen - Juventus
Champions League gruppe D (11/12)
bet365 1,95 3,75 3,70
NordicBet 1,97 4,05 3,75
Oddset 1,92 3,90 3,65
YouBet 1,95 4,05 3,75

Lukas Hradecky overvejer en laseroperation, for det var ikke optimalt at miste en kontaktlinse i kampen mod Bayern München, medgiver Leverkusen-målmanden.

Lukas Hradecky og Bayer Leverkusen slog i weekenden Bayern München med 2-1 i Bundesligaen, men målmanden var noget udfordret undervejs.

Finnen mistede nemlig en kontaktlinse i første halvleg af kampen, og han overvejer, om han skal gennemgå en laseroperation.

- Det var første gang i min karriere, det skete. Selvfølgelig har jeg overvejet en laseroperation; vi må se, om det kan blive til noget. Men så længe det ikke sker hver uge, er jeg tilfreds, siger Hradecky til Kicker.

Leverkusen har haft en glimrende november måned med triumfer i både Bundesligaen og Champions League, og Hradecky håber, at holdet kan fortsætte formen.

- Resultatmæssigt har vi haft en rigtig stærk november, og sejren i München var kirsebæret på kagen. Vi spillede med meget passion og hjerte.

- Sejrene giver automatisk mere selvtillid, og vi har fundet stabilitet i resultaterne, så jeg håber, at det forbliver sådan indtil jul, så vi kan forblive på toppen, siger Hradecky.

Lukas Hradecky var med på rundens hold hos whoscored.com for sin præstation mod Bayern München.


Af Sara Margren
Onsdag 11. december