Luk

HSV er på førstepladsen efter fire på stribe

| 2. Bundesliga | 1 kommentar

HSV er tilbage på førstepladsen i 2. Bundesliga efter en 3-1-sejr over Andreas Albers' Regensburg. HSV har nu vundet fire på stribe.

Der var en førsteplads indenfor rækkevidde, da HSV tog imod Andreas Albers' Regensburg i 2. Bundesliga.

Værterne skulle håbe på, at Holstein Kiel tabte sin kamp til VfL Osnabruck, mens de selv skulle tage tre point mod Regensburg, hvis tilværelse udspiller sig i den tunge halvdel af ligaen.

HSV kom til kampen med tre sejre på stribe fra før jul, mens Regensburg, der havde Albers i startopstillingen, ikke havde smagt sejrens sødme i tilsvarende tre kampe.

Det startede godt for HSV, som bragte sig på 1-0 efter 21 minutter ved David Kinsombi. Efter et langt angreb havnede Tim Leibold på baglinjen, og han sendte bolden ind foran mål, hvor Kinsombi fik et spøjst træf på bolden, der snød Regensburg-keeperen ved den forreste stolpe og gik i mål.

Men føringen holdt ikke mere end 12 minutter, da Regensburg scorede et ganske smukt mål. Bolden hoppede og dansede i feltet, og her tog Kaan Caliskaner flot bolden til sig i luften og flugtede en aflevering over en HSV-forsvarer til Max Besuschkow.

Han tog også en berøring i luften, inden han trykkede af, og via en afretning fløj afslutningen i mål til 1-1.

Men HSV var altså på jagt efter førstepladsen, og den kom man igen på kurs mod, da Simon Terodde scorede til 2-1 efter 36 minutter. Han fik serveret en løs bold efter et drop af Regensburg-keeperen, og så kunne han nemt sparke bolden i kassen.

2-1 holdt til pausen, og som i første halvleg, var HSV også dominerende i anden omgang.

Efter 62 minutter blev Bakery Jatta sendt dybt og under hårdt pres fik han dirigeret bolden i mål.

Den scoring satte masser af gang i kampen, hvor HSV først var uhyre tæt på at komme til en kæmpe mulighed, lige inden Regensburg løb op i den anden ende og scorede.

Men uheldigvis for Albers og co. blev målet annulleret for et frispark i forløbet op til målet.

Derfor kunne HSV til sidst køre sejren sikkert hjem, og da Holstein Kiel tabte sin kamp 1-2 trods en sen reducering, er HSV nu på førstepladsen i 2. Bundesliga.

Andetsteds tabte Simon Makienok og St. Pauli med 1-2 til Greuther Furth, mens Nikolas Narteys Sandhausen fik ørerne i maskinen med et 0-4-nederlag til Hannover 96.


Af Jonas Dalgård
Torsdag 4. marts
Onsdag 3. marts