Luk

HSV kollapsede totalt og misser oprykning

| 2. Bundesliga | 21 kommentarer

HSV kollapsede totalt, da de søndag tabte 5-1 til Sandhausen. Dermed ender nordtyskerne på fjerdepladsen i 2. Bundesligaen, udenfor oprykningspladserne.

Søndagens kamp mod Sandhausen var sidste udkald for traditionsklubben Hamburger SV, hvis håbet om oprykning til Bundesligaen skulle holdes ved lige.

Hamburger SV kunne med en sejr potentielt rykke op på tredjepladsen i 2. Bundesligaen, som giver adgang til en playoff-kamp mod Werder Bremen. Det krævede dog, at den nuværende tredjeplads Heidenheim tabte eller spillede uafgjort mod Bielefeld.

Det startede ikke godt for Hamburger SV. Allerede efter 13 minutters spil sendte Rick Van Drongelen bolden forbi sin egen målmand, og så var midterholdet Sandhausen i front.

Ti minutter senere led oprykningsdrømmene endnu et knæk i Hamborg. Kevin Behrens fik lov til at udnytte et gabende hul i HSV-defensiven, og så bragte angriberen Sandhausen på 2-0.

I pausen skiftede HSV ud i jagten på en reducering. Sonny Kittel og Stephan Ambrosius blev bragt på banen, og da HSV allerede havde brugt to udskiftninger i første halvleg, så måtte de nøjes med at have ét skift i baglommen til anden halvleg.

Med en halv time igen fik HSV så åbnet kampen. Aaron Hunt reducerede til 2-1 på straffe, og så kunne hjemmeholdet begynde at drømme igen.

Heidenheim var nemlig bagude med 3-0 i Bielefeld, og derfor var HSV nu blot ét enkelt mål fra at indtage tredjepladsen på en bedre målscore.

Sådan skulle det dog ikke gå. Fem minutter før tid blev Sandhausen tildelt et straffespark, og det bankede Kevin Behrens i kassen. 

Herefter kollapsede HSV fuldstændigt. I kampens slutfase scorede Sandhausen til både 4-1 og 5-1, og så gjorde det knap så meget, at Heidenheim tabte 3-0 i Bielefeld.

HSV ender dermed sæsonen på fjerdepladsen i 2. Bundesligaen, som de nu må blive i mindst én sæson endnu.

Derfor bliver det Heidenheim, der skal spille playoffkampe om oprykning til Bundesligaen mod Werder Bremen.


Af Benjamin Alexander Helbo

21 kommentarer

Fl@skebøf 17:29          
Det er helt sort en storby som Hamburg med knap 2 mio indbyggere ikke har et bedre fodboldhold. Pinligt af HSV.
CLkommerhjem 17:29          
Puha et pinligt resultat i så vigtig en kamp. Også selvom det helt kollapser til sidst så ser det bare ikke godt ud at tabe 1-5 i en kamp man skulle vinde for at kunne rykke op. HSV-fans er godt nok gået meget igennem de seneste sæsoner :-).
Acheron 3 17:29          
Hvis HSV havde været en væddeløbshest er der vist ingen tvivl om, hvad der for længst burde være sket med den.
Dølle1924 17:36          
HSV laver en HSV og Esbjerg laver en Esbjerg. Så står verden igen.
pighvar 17:38          
HSV har lavet meget skidt gennem de sidste efterhånden mange år, siden man fyrede Oliver Fink og Frank Arnesen. Det her er dog noget af det værste, de har præsteret. Hvad skal der dog ske med den klub?
Acheron 3 17:42          
Ja, hvis dette her ikke er bunden så ved jeg ikke hvad. Jeg priser mig lykkelig for at jeg ikke er Esbjerg og HSV fan i dag, og den kombination findes utvivlsomt i de syd- og Sønderjyske egne. Så havde jeg stået meget tæt på havnekanten lige nu.
stern-des-südens 17:49          
Jamen de må også snart vågne lidt op og finde et koncept og en rød tråd!

Masser af fans, masser af sponsorer, stort stadion og træningsanlæg osv...

Det er skidt med alle de midler de faktisk har!
Mandag 25. januar
Søndag 24. januar