Luk

HSV smed sejr i 94. minut - Stuttgart skuffede

| 2. Bundesliga | 1 kommentar

Hamburger SV måtte indkassere 2-2 i overtiden mod Greuther Fürth, mens Stuttgart tabte til bundholdet Wehen på et straffespark i 97. minut i søndagens 2. Bundesliga-kampe.

Hamburger SV rykkede i 2018 ned fra Bundesligaen for første gang i historien, og siden har klubben haft mere end svært ved at komme tilbage i det fine selskab.

Denne weekend genstartede 2. Bundesliga, og HSV havde inden denne runde henholdsvis syv og ét point op til en direkte oprykningsplads.

Søndag var Hamborg-klubben på besøg hos Greuther Fürth, der hænger på i toppen i form af en sjetteplads, og det startede skidt for HSV.

Efter ellers flere gode chancer til gæsterne var det Greuther Fürth, der kom foran efter 35 minutter.

Nordmanden Håvard Nielsen headede bolden i kassen til 1-0, men føringen holdt kun frem til kort før pausen.

Her udlignede Joel Pohjanpalo, da han ved bageste stolpe pandede kuglen i kassen, og derfor stod det 1-1 ved pausen.

HSV vendte kampen på hovedet efter et par minutter af anden halvleg, da Jeremy Dudziak bankede kuglen ind i kassen efter et par gode kombinationer. 2-1 til HSV.

Det lignede dermed en sejr til HSV, men i det 94. minut dukkede Håvard Nielsen op endnu en gang og bragede kuglen ind til 2-2, efter HSV-spillerne ikke fik den clearet.

HSV rykker dog op på andenpladsen trods skuffelsen, da Stuttgart snublede i deres kamp.

Bielefeld og Stuttgart snublede
De to andre tophold i 2. Bundesliga, Bielefeld og Stuttgart, var nemlig også i kamp søndag, og de smed begge point.

Bielefeld, der indtager førstepladsen, måtte nøjes med 1-1 mod Osnabruck. Bielefeld kom ellers foran på en tidlig straffesparksscoring af Fabian Klos, men i kampens overtid udlignede Marcos Alvarez.

Stuttgart skuffede med et 1-2-nederlag mod bundholdet Wehen, hvor den tidligere Brøndby-anfører Benedikt Röcker spiller. Wehen scorede deres matchvinder-mål i 97. minut på straffespark.

Det betyder, at Bielefeld fortsat topper rækken med 52 point, mens HSV har 45 - samme antal som Stuttgart, der må tage til takke med tredjepladsen.

Asger Sørensen var bænket hele kampen, da FC Nürnberg sent tabte 0-1 til St. Pauli.


Af Sara Margren
Fredag 22. januar
Torsdag 21. januar