Luk

HSV tabte i overtiden efter absurd mål

| 2. Bundesliga | 3 kommentarer

Hamburger SV var foran 2-0, men tabte 2-3 til Heidenheim i overtiden på et absurd målmandskoks af Sven Ulreich.

Hamburger SV kæmper for at komme tilbage i Bundesligaen, og søndag skulle traditionsklubben en tur til Heidenheim for at forsvare førstepladsen i 2. Bundesliga.

HSV gik ind til kampen uden sejr i tre kampe og senest med sæsonens første nederlag i bagagen, men det startede glimrende for gæsterne i søndagens dyst.

Efter et kvarter bragte Sonny Kittel nemlig HSV på 1-0, da han modtog et indlæg ved bageste stolpe efter en omstilling, og han hamrede kuglen sikkert i kassen.

Med knap en halv time spillet blev det så 2-0, da Toni Leistner sendte bolden i mål efter et hjørnespark, og efter et VAR-tjek blev målet godkendt.

Heidenheim svarede igen få minutter senere, hvor Christian Kühlwetter headede bolden ind til 1-2 efter et indlæg.

Kort før pausen blev det så også 2-2, da Kühlwetter lidt tilfældigt fik bolden i dybden, da Heidenheim snød HSV's offsidefælde.

I anden halvleg var det Heidenheim, der tog initiativet, mens HSV havde mere end svært ved at spille sig frem til muligheder.

I overtiden blev det så 3-2 til Heidenheim, og det var på et yderst bizart mål.

HSV-keeper Sven Ulreich skulle give bolden op, men han trillede bolden frem, og så kunne Kühlwetter opsnappe den og hamre den op i nettaget.

Dermed fortsatte HSV's slingrekurs, og klubben må såmænd også afgive førstepladsen til Greuther Fürth, der slog Asger Sørensen og Nürnberg med 3-2.


Af Sara Margren
Søndag 24. januar
Lørdag 23. januar