LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

HSV tæsket af Kiel i sæsonpremiere

| 2. Bundesliga | 17 kommentarer
HSV tæsket af Kiel i sæsonpremiere
Foto: Getty Images

Hamburger SV fik læsterlige klø i premieren på 2. Bundesliga. Hjemme på Volksparkstadion blev de banket 3-0 af Holstein Kiel.

Hamburger SV er for første gang siden Bundesligaens stiftelse i 1963 ikke at finde i den bedste række. Fredag aften påbegyndte storklubben rejsen tilbage med en hjemmekamp mod Holstein Kiel, som i sidste sæson blev slået i playoff om den sidste Bundesliga-plads.

Her blev HSV mindet om, at der er lang vej tilbage til det fine selskab. For efter 0-0 ved pausen blev hjemmeholdet kørt over for øjnene af hjemmefansene.

Jonas Meffert fik god plads til at brage læderkuglen op i målhjørnet efter 57 minutter for Kiel, og mod slutningen slog gæsterne yderligere to søm i HSV’s kiste, så slutfacit blev 3-0.

Se Superliga, Europa League og meget mere sport Live på Eurosport Player
Advertisement Advertisement

Af Casper Baunsgaard

17 kommentarer

Lars Mexico 23:41          
Knaldet af Kiel? er Bold.dk det nye Ekstra Blad?
bruger 130774 23:46          
Tænkte os at den overskrift var lige cringe nok!
ChelseaFCFan 23:48          
Fedt mand!
mexicoz 23:48          
Av, av, av HSV... Så er vi igang med hverdagen i den næstbedste række. Sikke en mavepuster, og så mod miniput-naboen. Den gør ondt. Der er lang vej tilbage til det fineste selskab herfra!
Manchester United for life 23:55          
Hahrhahrhah...dinoen er færdig. 2. Bundesliga er bedre end man lige regner med.
Anderton 23:58          
HSV ligner sig selv fra sidste år. Hektisk og planløst. De vil så gerne vise deres fans, at de er dedikerede og kæmper. Det går bare ikke, når der ikke er mere sammenhæng i spillet. Ito er en fin kantspiller, men alt for lidt slutprodukt. I større klubber ville han være en spiller, man sætter ind de sidste 20 minutter for at skabe lidt ravage. I Hamburg er han starter. Det var han også hele foråret.

Forsvaret sejler. Det er utroligt, at de ikke kan finde nogle mere stabile centrale forsvarere, der kan skabe en smule ro. Bates og Drongelen er 21 og 19 år. Og de er totalt overmatchet mod Kiel, der skaber 2-3 gigachancer ud over de tre mål. En bold ned bag forsvaret og så er Kiel farlige. Papadopolos er savnet, men han skaber jo heller ikke ro i et forsvar.

Og er det virkelig Steinmann og Holtby, der skal skabe spillet centralt for Hamburg? Man må håbe for dem, at der sker små mirakler, når de skadede spillere vender tilbage.

Og hvad med Arp? Er der nogen, der ved, om han bliver i klubben?
Emra 00:34          
@Anderton
Arp har forlænget til 2020
Mandag 20. maj