Luk

HSV vendte 0-2 til sejr i stærkt comeback

| 2. Bundesliga | 5 kommentarer

Infoboks

Braunschweig - Hamburger SV 2-4
2. Bundesliga
9' 1-0 Felix Kroos
42' 2-0 Marcel Bär
45' 2-1 David Kinsombi
51' 2-2 Simon Terodde
59' 2-3 Aaron Hunt
65' 2-4 David Kinsombi

HSV var bagud 0-2 til Braunschweig, men på godt 20 minutter vendte 2. Bundesliga-topholdet det til 4-2 og er nu ubesejret i syv kampe i træk.

Lørdag eftermiddag skulle HSV forsøge at fortsætte sin flotte stime i 2. Bundesliga, hvor holdet for alvor ligner en seriøs bejler til oprykningen i denne sæson.

Efter seks liga-kampe i træk uden nederlag for HSV var det så Braunschweigs tur til at forsøge at stoppe det buldrende tog fra Hamborg.

Og det startede faktisk rigtig godt for værterne Braunschweig.

Efter ni minutter kom Felix Kroos, lillebror til Toni Kroos, nemlig på tavlen, da han kom først på en løs bold i HSV-feltet og sparkede værterne foran.

HSV var spilstyrende, men favoritterne kunne ikke få skabt de helt store muligheder, og derfor var det Braunschweig, som kunne nette kampens andet mål.

Efter 42 minutter blev et langt udspark farligt. Bolden hoppede foran HSV-feltet, og her virkede det til, at solen skabte problemer for Toni Leistner, som slet ikke fik træf på sit hovedstød.

Derfor kunne Marcel Bar sparke værterne overraskende foran 2-0 kort inden pausen.

Men så skulle det vise sig, at 2-0 er den farligste føring.

Kort inden pausen reducerede David Kinsombi til 1-2 efter et fremragende oplæg fra Sonny Kittel, der lagde bolden skråt bagud til målscoreren.

Seks minutter inde i anden halvleg dukkede Simon Terodde så op for HSV og nettede til 2-2 på en foræring fra Braunschweig-forsvaret.

Så vaklede Braunschweig, og det blev udtalt i løbet af det efterfølgende kvarter, hvor HSV lykkedes med at nette til 3- og 4-2 ved Aaron Hunt og Kinsombi igen.

Kinsombis 4-2-scoring blev kampens sidste, og dermed sikrede HSV sig altså en ny sejr, en ny runde på førstepladsen i 2. Bundesliga og en forlænget stime som ubesejret, så man nu er på syv kampe i træk uden nederlag.


Af Jonas Dalgård
Tirsdag 9. marts
Mandag 8. marts