LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

HSV's nedtur er total: Glipper oprykning

| 2. Bundesliga | 16 kommentarer
TV: FC Köln er tilbage i Bundesligaen efter et års fravær
Har ikke vundet i SYV kampe - HSV er godt i gang med at smide stensikker oprykning væk
HSV's nedtur er total: Glipper oprykning
Foto: Getty Images

Hamburger SV tabte søndag 1-4 til Paderborn og glipper derfor oprykning til Bundesligaen. Paderborn og Union Berlin kæmper om den sidste direkte oprykningsbillet.

Hamburger SV var pisket til sejr i 2. Bundesliga, hvis drømmen om en hurtig tilbagevenden til det fine selskab i Tyskland skulle holdes i live.

Det var dog ikke hvem som helst, HSV stod over for. En udebanetur til Paderborn, der indtog andenpladsen inden dagens opgør, og som med en sejr kunne spille sig uhyre tæt på den direkte oprykningsplads.

Den motivation var ikke til at tage fejl af, og Paderborn sejrede da også 4-1 i kampen, og derfor er HSV stensikkert også i 2. Bundesliga i næste sæson.

Union Berlin vandt nemlig samtidig 3-0 over Magdeburg med Jakob Busk på bænken og indtager fortsat tredjepladsen.

Dermed bliver det en kamp mellem Union Berlin og Paderborn om den sidste direkte oprykningsplads og den playoff-udløsende tredjeplads.

Bjørn Paulsen var desuden i kamp for Ingolstadt, der ligger tredjesidst i 2. Bundesliga og vandt 3-0 over Darmstadt. De kan dog stadig nå at klare frisag i sidste runde.

Brian Hamalainen sad på bænken, da Dresden tabte 0-3 hos Holstein Kiel, mens oprykkerne FC Köln tabte 3-5 til Regensburg i en skør kamp.

Se Superliga, Europa League og meget mere sport Live på Eurosport Player
Advertisement Advertisement

Af Sara Margren

16 kommentarer

Wise1964 17:29          
Hold kæft hvor er det ringe af HSV - for 5 spillerunder siden havde de fuld kontrol
Har I set mine nøgler? 17:36          
Og det er så nu, at man kan håbe, at dette blot er startskuddet til en endnu længere og værre nedadgående spiral. De havde mange æg i oprykningskurven, og det blev ikke til noget. Farvel og på gensyn til Hamborg om forhåbentlig rigtig rigtig længe.

...meanwhile in Berlin: Helt fremragende, hvis Berlin har to i øverste næste år. Det er det mest unikke derby i fodbold, og hvis det så skal udspille sig i Erstes Bundes - ubeskriveligt lækkert.
kellodk 17:41          
I mine øjne har HSV aldrig lignet en oprykker. De har simpelhen ikke scoret nok. 42 mål i 33 kampe..!! Köln har scoret over 80 mål..

Nok en stor klub, men fuld fortjent de ikke rykker op.
Stankovic 17:42          
Det mest unikke derby ligefrem? Det er ikke meget historik i Hertha mod Union, da netop fortiden gjorde det umuligt at mødes ofte.
Tioman 17:43          
Hvor herre bevares en klam klud i fjæset
Har I set mine nøgler? 17:46          
Det mest unikke derby ligefrem?
Korrekt.
Det er ikke meget historik i Hertha mod Union, da netop fortiden gjorde det umuligt at mødes ofte.
For det første er det noget vrøvl, at der ikke er meget historik. For det andet nævnte jeg slet ikke historik. Jeg konstaterede blot, at det er et exceptionelt unikt derby. Unik betyder i øvrigt hverken god eller dårlig - selvom jeg selv vil se frem til det, hvis det sker.
mexicoz 18:33          
I forhold til Berlin-derby har I jo for så vidt ret begge to. Der er på sin vis ikke meget rivalisering over opgøret, da de to klubber kun har spillet i samme division en enkelt gang i historien (10/11 så vidt jeg husker). Derfor er der jo ikke de store følelser på spil.
Til gengæld er det rigtige ord at bruge om opgøret nok netop unikt, da der ikke findes noget lignende. Det er jo fantastisk med den historie, som Muren har skabt, og hvor forskellige de to klubber er. På alle måder.
Mandag 20. maj