Luk

Huddersfield henter potentiel Billing-afløser

| England | 1 kommentar
Huddersfield henter potentiel Billing-afløser
Foto: Huddersfield Town

Huddersfield har torsdag offentliggjort signingen af den 23-årige midtbanespiller Reece Brown, der kommer til klubben fra Sky Bet League 2-klubben Forest Green Rovers.

Huddersfield har torsdag været på markedet og handlet ind for at styrke sig på midtbanen.

Danskerklubben, der i den forgangne sæson rykkede ud af Premier League, har således sikret sig underskriften fra den 23-årige midtbanespiller Reece Brown.

Han kommer til klubben fra Forest Green Rovers, der frister en tilværelse i Englands fjerdebedste række, Sky Bet League 2, hvor han i den nyligt afsluttede sæson tegnede sig for 11 mål og 15 assists.

Reece Brown har underskrevet en treårig kontrakt med det nedrykkede Premier League-mandskab, der betaler en mindre kompensation for spilleren, hvis kontrakt egentlig udløber denne sommer, men på grund af spillerens alder er Huddersfield forpligtet til at betale en mindre overgangssum.

Danske Philip Billing, der i disse dage er med U21-landsholdet til slutrunde i Italien og San Marino, er sat i forbindelse med et skifte væk fra Huddersfield denne sommer, og Brown kan være hentet ind som en potentiel afløser for den danske midtbanespiller.

Se AaB - SønderjyskE  Live på Eurosport Player
Advertisement Advertisement

Af Daniel Laursen

1 kommentar

Hamdenseje18 18:28          
Tidligere United talent
Søndag 21. juli
Lørdag 20. juli