Luk

Hull og Swansea delte i vild ottemålskamp

| Championship | 0 kommentarer

Et særdeles underholdende Championship-opgøret endte fredag aften 4-4 mellem Hull og Swansea, efter at Hull ellers havde været foran tre gange.

Formsvage Hull og Swansea krydsede fredag klinger i den næstbedste engelske række, og det skulle udvikle sig til en sand målfest.

Allerede efter en håndfuld minutter sendte Leonardo Da Silva Lopes bolden i kassen til 1-0 for Hull, men den føring holdt bare i syv minutter, inden Wayne Routledge havde udlignet til 1-1.

Hull tog atter føringen fem minutter inde i anden halvleg på mål af Marcus Maddison, men igen svarede Swansea lynhurtigt igen.

I det 55. minut bragte forsvarsspilleren Kyle Naughton nemlig balance i regnskabet med målet til 2-2, og så var det helt lige igen.

Efter en times spil kom Hull for tredje gang i kampen foran, da Mallik Wills scorede til 3-2, men Swansea nægtede at give op.

Et lille kvarter før tid udlignede netop indskiftede Jordan Garrick, inden Liverpool-lejesvenden Rhian Brewster med seks minutter igen fuldendte Swanseas comeback med målet til 4-3.

Waliserne måtte dog nøjes med et enkelt point, for dybt inde i overtiden gjorde indskiftede Tom Eaves det til slutresultatet 4-4.


Af Martin Schmidt
Fredag 21. februar
Torsdag 20. februar