Luk

Hull tabte og rykker ned i League One

| Championship | 0 kommentarer

Hull tabte onsdag aften 3-0 til Cardiff og Championship-bundproppen må derfor en tur ned i League One. Cardiff kvalificerede sig til playoff-kampene om oprykning.

Missionen var klar for bundproppen Hull inden aftenens kamp mod Cardiff. Vind eller forsvind. 

Selv med en sejr var det dog ikke sikkert, at Hull ville overleve i Championship. Det krævede, at andre resultater gik klubbens vej. Således skulle Luton tabe, ligesom Barnsley ikke måtte vinde.

Al spekulation om andre klubbers resultater gled dog sandsynligvis hurtigt i glemmebogen i aftenens kamp.

Cardiff jagtede en plads i top seks, som giver adgang til playoff-kampe om oprykning, og det walisiske mandskab pressede Hull fra start.

Efter tyve minutters spil bristede Hull-defensiven, og så kunne Junior Hoilett bringe Cardiff foran med 1-0.

Der gik dog ikke mere end et kvarter, før Cardiff fik bragt sig yderligere foran. 

Denne gang var Sean Morrison manden bag målet, og så kunne Cardiff gå til pause med en 2-0-føring.

Så var vejen til overlevelse særdeles lang for Hull, som skulle bruge et mindre mirakel, da de gik på banen til anden halvleg.

Det udeblev desværre for Hull, som ti minutter før tid kom yderligere bagud. Danny Ward scorede til 3-0 og det blev Hulls endeligt. 

Klubben ender sidst i Championship og må derfor en tur ned i League One. Cardiff ender efter dagens sejr på femtepladsen i Championship og er derfor kvalificeret til playoff-kampene om oprykning.

Middlesbrough sikrede sig ny sæson i Championship

Andetsteds i turneringen mødes Sheffield Wednesday og Middlesbrough i en kamp, der også gjaldt overlevelse for Middlesbroughs vedkommende.

Hvis Charlton og Luton begge vandt ville Middlesbrough rykke ned med et nederlag i aftenens kamp. 

Derfor satte det med al sandsynlighed en skræk i livet på Middlesbrough-spillerne, da Jacob Murphy bragte Sheffield Wednesday foran med 1-0 efter ti minutters spil.

Gæsterne fra Middlesbrough svarede imidlertid hurtigt igen, og ti minutter senere kunne den tidligere Manchester United-spiller Paddy McNair udligne til 1-1.

I overtiden scorede Middlesbrough til 2-1, hvilket også blev kampens endelige resultat. 

Da Charlton samtidig tabte endte Middlesbrough over stregen, og klubben er derfor også at finde i Championship, når næste sæson fløjtes i gang.

Andetsteds mødtes Bristol City og Preston i en kamp, hvor kun æren var på spil. Opgøret endte 1-1.

 


Af Benjamin Alexander Helbo
Fredag 27. november
Torsdag 26. november