Luk

Huntelaar: Svært valg mellem Ajax og Schalke

| International | 2 kommentarer

Infoboks

Schalke 04 - Mainz 05
Bundesliga (05/03)
Oddset 3,30 3,55 2,10
bet365 3,40 3,60 2,05

Klaas Jan Huntelaar bekræfter, at Schalke har kontaktet ham med henblik på en transfer i januar, men det er svært at vælge, hvad han helst vil nu.

Torsdag skrev store tyske medier som Bild og Kicker, at Schalke 04 jagter Klaas Jan Huntelaar som en af redningsplanen i Bundesligaens forår, og det bekræfter den 37-årige angriber nu.

- De har kontaktet mig. Jeg har talt om det med Ajax, men det er et svært valg for mig. Jeg har spillet længe for Ajax, seks et halvt år nu, og jeg har spillet i Schalke i syv år. Så det er de to klubber, jeg bedst kan lide, siger han ifølge Bulinews og fortsætter:

- Hvad jeg hælder mest til? Det er svært. Der er noget, som taler for begge. Schalke er i større problemer, og de har mere brug for mig, så det er et valg med følelserne.

- Ajax er mere stabile og måske lidt rarere i forhold til mit karrierestop med en mulig titel, pokalturnering og europæisk fodbold. Det er selvfølgelig svært. Men jeg er ikke så langt, at jeg kan sige noget endnu. Jeg skal sove på det en nat mere.

Huntelaar har altså tidligere meddelt, at han lægger støvlerne på hylden efter denne sæson.

Torsdag aften viste den hollandske angriber, at han fortsat ved hvor målet står, da han blev skiftet ind for Ajax i det 89. minut ved 1-1 mod Twente, og to minutter senere havde han gjort det til 2- og 3-1.


Af Jonas Dalgård
Torsdag 4. marts
Onsdag 3. marts