LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Hutchinson-træffer reddede Besiktas i topbrag

| Super Lig | 0 kommentarer
Hutchinson-træffer reddede Besiktas i topbrag
Foto: Getty Images

Besiktas var bagud i topbraget mod Basaksehir, mens scoringer fra Atiba Hutchinson og Burak Yilmaz sikrede en 2-1-sejr i den tyrkiske Super Lig.

Der var vigtige point på spil i den tyrkiske Super Lig, da Besiktas lørdag aften tog imod Basaksehir, der er godt på vej mod det tyrkiske mesterskab.

Gæsterne havde inden kampen seks point ned til forfølgerne Galatasaray, mens der var hele 11 point ned til dagens modstander på tredjepladsen.

For Besiktas var det derfor kun tre point, der talte, hvis de skulle gøre sig forhåbninger om at blande sig i kampen om mesterskabet. Den mission kom dog skidt fra start.

Efter 35 minutter var rutinerede Robinho på pletten, da han modtog et fladt indlæg fra Edin Visca. Brasilianeren stod helt fri i det lille felt og havde ingen problemer med at prikke føringsmålet i kassen.

Besiktas fik dog oprejsning allerede inden pausen. Efter 42 minutter fik værterne et hjørnespark, der blev headet på stolpen. Den tidligere FCK-midtbanespiller Atiba Hutchinson var dog hurtigst over riposten og gjorde det til 1-1.

Anden halvleg var syv minutter gammel, da det også blev 2-1 til Besiktas. Et indlæg blev sendt i feltet og endte for fødderne af Burak Yilmaz, der ikke skulle tænke to gange, før han trykkede af og bankede bolden i kassen.

Begge hold var tæt på scoringer i løbet af en intens anden halvleg, men ingen af dem fandt grund til at juble yderligere. Derfor sluttede kampen 2-1.

Sejren betyder, at Besiktas nu har otte point op til Basaksehir på førstepladsen og dermed kan blande sig i mesterskabskampen mod seks runder tilbage.

Se Copa del Rey-Finalen, Barcelona - Valencia Live på Eurosport Player
Advertisement Advertisement

Af Jonas Sand

0 kommentarer

Der er foreløbigt ikke kommet nogle kommentarer til denne artikel.

Vær den første til at kommentere i vores forum.

Torsdag 23. maj
Onsdag 22. maj