Luk

Hvidovre-chef om tilskuertal: Har været sløvt

| NordicBet Liga | 9 kommentarer

Infoboks

Hvidovre IF - HB Køge
NordicBet Liga (22/10)
Oddset 1,92 3,40 3,95
bet365 1,85 3,50 3,75

Hvidovres sportschef Peter Lassen mener, at klubben burde have dobbelt så mange tilskuere. Det siger han til Hvidovre Avis. 

Hvidovre er efter en skidt sæsonstart kravlet op på syvendepladsen i 1. division på grund af blandt andet seks hjemmekampe i streg uden nederlag. 

Unge under 18 år og pensionister over 65 år med bopæl i Hvidovre Kommune kommer gratis ind til Hvidovres hjemmekampe, og derfor burde tilskuertallet også være højere. 

Det mener sportschef Peter Lassen. 

- Helt ærligt, synes jeg opbakningen har været lidt sløv her i efteråret, hvor tilskuergennemsnittet for eksempel har ligget på lidt over 900. 

- Det burde i min verden ligge på det dobbelte med det flotte tilbud, vi i samarbejde med kommunen giver til kommunens borgere, og den indsats vore spillere yder mod højt betalte modstandere, siger Lassen til Hvidovre Avis. 

Hvidovre har fredag besøg af Kolding i sin næstsidste hjemmekamp i år, og Lassen opfordrer folk til at 'bånde Vild med dans og tage konen i hånden'. 


Af Mikael Blond

9 kommentarer

Bencec 10:25          
Hvidovre har et ganske fint spillende mandskab , der giver seværdige kampe at kigge på.gratis adgang til kampe i 1 div. er jo ganske unikt også , så forstår godt de undrer sig over fremmødet. De har tilmed Hvidovre´s største drengekor på lægterne ( selvom det ikke altid lyder som skønsang ) skaber de dog stemning.
Jepser 10:30          
Alle med bopæl i Hvidovre har gratie adgang ved fremvisning af sygesikrings kortet, det er fakta!
Risom1234 10:50          
Har vi det?
Efcekå 11:33          
Måske hvis de engang imellem spillede på andre tidspunkter end fredag aften at der ville komme flere. Prøv det
comfort 13:51          
fredag aften 18.30, tænker jeg holder de fleste børnefamilier hjemme- dog ikke undertegnede.
Det er så synligt at der er få børn på lægterne, med tilhørende forældre.
LukeDanDuke 14:39          
Når man spiller fredag aften så er står alt af for mig. Stop med at klage over opbakningen når i placerer kampene på sådan et tidspunkt.
Torsdag 21. oktober