Luk

Hvidovre-helt: Kunne være havnet i baghaven

| Sydbank Pokalen | 0 kommentarer

Infoboks

Hvidovre IF - FC Nordsjælland 2-0
Sydbank Pokalen
5' 1-0 Mikkel Nøhr Christensen
12' 2-0 Tobias Thomsen
84' 2-0 Abu Francis

Hvidovres Mikkel Nøhr ville ikke rose sit flotte 1-0-mål alt for meget, efter han havde været med til at sende FC Nordsjælland ud af Sydbank Pokalen.

Hvidovre stod for en sand pokaloverraskelse, da de torsdag aften sendte FC Nordsjælland ud af Sydbank Pokalen med en 2-0-sejr. 

Hjemmeholdets Mikkel Nøhr åbnede scoringen med en flot kontrolleret flugter, men han ville nu ikke rose scoringen alt for meget selv. 

- Det er altid forskellen, når Superligahold skal ud og møde 1. division. Vi synes, det er sjovt, og de tænkte måske, at de skulle ud og køre os over. Så det er den her energi til forskel. Det første mål ramte vi virkelig dagen, for den kunne ligeså godt være havnet ovre i baghaven. 

- Det var det her med, at fra start af var vi tændte, mens de måske kom lidt sovende til det. Vi fik lavet to hurtige mål, og så blev det op ad bakke for dem herfra, og det blev svært at spille mod os for dem, siger Mikkel Nøhr til bold.dk. 

På trods af den tidlige scoring kom der skår i glæden, da Hvidovre-offensivspilleren måtte lade sig udskifte tidligt i kampen. 

Udskiftningen var dog mere af forsigtighed end nød.

- Det er noget, jeg har haft 100 gange efterhånden. Det er en forstrækning, der var ved at sætte sig. Så jeg tænkte, at jeg hellere ville gå ud af den her og så spille de sidste kampe i efteråret, i stedet for at spille 10-12 minutter længere og så få en rigtig forstrækning. Så det var en lidt mere langsigtet beslutning.

Kæmpe boost til resten af sæsonen

Sejren er ikke kun en gevinst på den korte bane, hvor det gav en plads i 1/8-finalen, hvor Vejle venter.

Den giver også ekstra selvtillid til et mandskab, der startede sæsonen svært, men som er ved at finde melodien igen. 

- Helt vildt. De sidste par kampe har været meget mere positive. Vi har fået nogle spillere ind og justeret nogle ting. Vi har scoret sent imod Skive og Kolding, og nu vinder vi over Nordsjælland. Vi har fået 10 point i de sidste fem kampe i 1. division.

- Vi har fået sat vores præg på tingene, hvor vi i starten var lidt naive. Vi er kommet langt bedre med nu her, og med sejren over Nordsjælland så giver det et kæmpe boost. Nogle af os vil gerne længere op og spille, og den her kamp viste jo, at vi sagtens kan komme længere op og være med.

Hvad tænker du på, når du siger, I har været naive?

- Både spillestil og fordi vi havde et godt forløb efter coronapausen, hvor vi fik mange point. Der har vi måske tænkt, at vi gør bare det samme igen. Der er vi blevet læst. 1. division er også blevet stærkere, så vi har måtte stoppe op og tænkt, at vi bliver nødt til at lave noget nyt her. 

- Der synes jeg, vi er kommet bedre med. Jeg har spillet i 1. division rigtigt længe, og det er en af de stærkeste 1. divisioner, der har været, afslutter Mikkel Nøhr til bold.dk.

 


Af Andreas Roesen
Onsdag 20. januar