Luk

Hvidovre-kant holder AaB-kontakten ved lige

| 2. Division | 6 kommentarer
Hvidovre-kant holder AaB-kontakten ved lige
Foto: Martin Ladegaard

Infoboks

Vejgaard - AaB
Sydbank Pokalen (25/09)
bet365 11,00 7,00 1,18
Oddset 11,00 6,90 1,20

Louka Andreasen var i slutningen af november måned til prøvetræning hos AaB, og Hvidovre-profilen er fortsat i dialog med Superliga-klubben.

Louka Andreasen har imponeret hos suveræne Hvidovre i efteråret, hvor de rødblusede har fejet al modstand væk i 2. division.

Det er ikke gået ubemærket hen, og offensivspilleren trænede i slutningen af forrige måned med hos Superliga-mandskabet AaB, der gerne ville se nærmere på stortalentet.

- AaB rettede henvendelse til Hvidovre, da de gerne ville se om mine gode kvaliteter i 2. division kunne gøre sig på Superliga-niveau.

- Det var fedt at prøve, og det er nogle gutter de har i AaB, som tog godt imod mig. Den største forskel fra 2. division til Superliga er nok tempoet i kombinationsspillet. De tænker og spiller hurtigere, og bruger ofte kun én eller to berøringer, siger Louka Andreasen til bold.dk.

Offensivspilleren fik lov til at deltage i flere træninger, men skulle det kaste en permanent aftale af sig med nordjyderne, vil det kræve lidt tilvænning i forhold til AaB-spillestilen.

- Jeg var derovre fra torsdag til tirsdag, så jeg nåede at være med til en del træninger. Det var en fantastisk oplevelse, og jeg synes egentlig også, at det gik fint.

- Jeg plejer at spille en kant, hvor jeg gerne vil blive bredt og udfordre én mod én. Der vil AaB jo som udgangspunkt gerne have kantspillere som søger ind i banen, så i første omgang ville det nok kræve lidt tilvænning.

- Dermed ikke sagt, at jeg ikke kunne omstille mig på det, men det ville nok lige kræve lidt tid. Så umiddelbart ville AaB være et fint match for mig, hvis det nu skulle komme på tale på et tidspunkt i fremtiden.

Hvidovre-profilen forklarer yderligere, at parterne holder kontakten, og at et nyt prøveophold ligger i kortene.

- Vi holder fortsat kontakten, og hvis alt går efter planen, så vil de gerne have mig over til et nyt prøveophold i starten af januar.

- I første omgang vil jeg dog gerne være med til at afslutte en fantastisk sæson i Hvidovre, som gerne skulle resultere i oprykning.

- Jeg regner med, at jeg spiller i Hvidovre frem til sommeren, men jeg ville nok ikke sige nej, hvis AaB tilbød noget før, afslutter Louka Andreasen.

Den 20-årige offensivspiller har bidraget med tre mål og ét oplæg i efterårssæsonen i 2. division, ligesom han også kom på scoringstavlen i pokalturneringen.

kenneth@bold.dk


Af Kenneth Hansen
Søndag 22. september