LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Hvidovre nedlagde haltende HB Køge

| NordicBet Liga | 12 kommentarer
Hvidovre nedlagde haltende HB Køge
Foto: Martin Ladegaard
Hvidovre leverede en stærk præstation og vandt for anden kamp i træk, da holdet på hjemmebane besejrede topholdet HB Køge med 2-0.

På en kampfattig torsdag var der dømt underholdning fra 1. division, da Hvidovre bød topholdet HB Køge op til dans på Kæmpernes Arena.

Hvidovre-træner Per Frandsen gav til kampen genvalg til de samme 11 spillere, som i weekenden vandt med hele 5-1 over Thisted, og de rødblusede kørte videre i samme flotte gear, mens gæsternes sejrsløse stime modsat blev udbygget. 

Værterne lykkedes fra start med et højt pres mod gæsterne, og HB Køge-spillene havde særdeles svært ved at holde fast i bolden i indledningen. 

Anderledes lettere havde Hvidovre-spillerne ved at spille bolden rundt, og efter et kvarter dragede værterne fordel af den gode start.

Magnus Fredlund sendte et fladt indlæg ind fra højresiden, og tæt under mål dukkede Louka Andreasen op og fejrede sin kamp nummer 100 for Hvidovre med en scoring. 

De gode Hvidovre-takter fortsatte, og efter 29 minutter kom Nicolaj Agger til en god mulighed. Han spillede et-to med Kim Aabech og trykkede af fra kanten af feltet, men Andreas Hansen kom ned og fik reddet forsøget. 

To minutter senere kom gæsternes første chance i opgøret, da et hjørnespark endte hos Marian Huja, men forsvarsspilleren fik ikke nok fart i hovedstødet, og derfor havde Filip Djukic i Hvidovre-målet ingen problemer med afslutningen.

Kampbilledet fortsatte efter pausen, og efter en rolig indledning på anden halvleg fordbolede værterne føringen efter 58 minutter. 

HB Køge fik ikke afvist et hjørnespark, og så fandt Kim Aabech met et flot indlæg Malte Kiilerich, der dermed scorede for anden kamp i træk.

Gæsterne virkede modløse, og det var svært at se, hvor en reducering skulle komme fra. I stedet var værterne tæt på at lukke kampen endeligt i det 72. minut.
Her steg Nicolaj Agger til vejrs og headede et indlæg fra venstresiden mod mål, men Christian Overby kom i vejen og fik blokeret bolden. 

Gæsterne forsøgte sporadisk at bringe spændingen tilbage i kampen. I tillægtiden fik topscorer Martin Koch Helsted lidt tilfældigt en stor chance efter et indlæg, men symptomatisk for holdets præstation endte forsøget forbi, og der blev derfor ikke scoret yderligere.

Værterne hentede dermed den anden sejr i træk, mens HB Køge modsat nu ikke har vundet i fem forsøg.


Se Kosovo - Danmark Stream live på Eurosport Player 
Advertisement Advertisement

Af Casper Dalsten

12 kommentarer

dgh1896 20:59          
Hvad pokker sker der for HBK, de er jo gået fuldstændig i stå. For et par uger siden lignede Hvidovre et hold, der ikke havde noget som helst at gøre i 1. division, hvor særligt defensiven sejlede helt vildt. Det skal jeg love for de er kommet efter.

Samtidig må man sige, at det bliver en sindssygt vigtig kamp på søndag mellem Viborg og Silkeborg! Med en hjemmesejr får Viborg slået et lille hul, mens en udesejr vil åbne fuldstændig op for divisionen - særligt hvis Fredericia også vinder i Nykøbing!
gyser323 21:01          
Hvidovre er et langt bedre hold end HBK
lukas23 21:21          
HBK havde ikke meget at byde på. Chancer mod chancer, men det er stadig præcision der gælder.
SimonThais 21:50          
Ja, det er ikke lige just imponerende, hvad HB Køge formår at præsterer i øjeblikket, desværre. Som fan blev man nok også lidt for forkælet i starten, hvor det virkelig var stolpe ind, og har sat forventningen derefter..
Holdassistenten 22:02          
Det var Magnus fredlund der spillede sin kamp nr 100 for HIF.
Og så har HB Køge jo ikke vundet siden de meldte sig ud som et Fair-Play spillende hold ???
Siebel 22:47          
Jeg har også lagt mærke til lige præcis det med fair-play og Køge. Usympatisk hold der helt og aldeles har opbrugt hele goodwill-kontoen hos undertegnede.
thomasjn 23:05          
Fint Køge er faldet i niveau. Vi har haft alt for mange små byg-selv klubber i ligaen de sidste fem år. Hobro, Helsingør, Lyngby og Vendsyssel. Klubber der intet har at gøre i bedste række og det samme gælder Køge.
Torsdag 21. marts
Onsdag 20. marts