Luk

Hvidovre vandt knebent mod Hobro i målorgie

| 1. Division | 5 kommentarer

Infoboks

Hobro - Hvidovre IF 3-4
1. division
9' 0-1 Marcus Lindberg
15' 0-2 Oscar Buch
21' 0-3 Oscar Buch
45' 1-3 Alexander Baun
72' 1-4 Ahmed Iljazovski
77' 2-4 Mads Hvilsom
84' 3-4 Danny Amankwaa

Hvidovre var foran med 4-1 kort før tid, men holdet var ved at smide det hele, da Hobro med to hurtige scoringer kom på 4-3. Hvidovre formåede dog at holde sejren hjem. 

To hold som begge er placeret midt i tabellen i 1. division, mødte hinanden søndag eftermiddag. Derfor var der lagt op til en lige kamp om at komme et skridt tættere på den vigtige top seks.

Da der var spillet 10 minutter af opgøret, så bragte udeholdet fra Hvidovre sig i front.

En flot bold blev slået af ned bag Hobros forsvar af Sebastian Avanzini, hvorefter bolden blev slået skrået tilbage i banen, hvor Marcus Lindberg i andet forsøg og med lidt hjælp fra en forsvarsspiller satte bolden i kassen til 1-0.

Bare fem minutter efter kom Hvidovre yderligere i front efter en kontra, hvor Oscar Buch satte fart og trak ind i banen og sparkede bolden tørt i mål til 2-0.

Hobros forsvar var hullet som en si, og derfor gik det igen galt for hjemmeholdet efter 20 minutter.

Lindberg slog et indlæg fra baglinjen helt ude ved hjørneflaget, hvor Buch tog et godt løb i feltet og kom først på indlægget, hvorved han satte bolden op i nettaget til hele 3-0 kun midt inde i første halvleg.

Hvidovre stod godt på banen og spillede med selvtillid efter deres flotte start på kampen.

Kort før halvleg fik Hobro dog en vigtig reducering og gå til halvleg med.

Mathias Haarup satte sin direkte modstander i højre side og drev bolden til baglinjen. Herfra sendte han bolden fladt inden i feltet, hvor Alexander Bauen smadrede bolden i kassen via den ene stolpe til en 1-3 reducering.

Anden halvleg startede ikke så hæsblæsende som den første.

Det var tydeligt, at Hvidovre var mere afventende i deres spil af frygt for, at Hobro skulle få en reducering. Omvendt havde Hobro også svært ved at komme frem til de helt åbne muligheder.

Da uret havde rundet de 70 minutter fik Kim Aabech tilkæmpet sig et frispark på kanten af Hobros felt. Den erfarne angriber skud blev rettet af og gik lige over mål.

På det efterfølgende hjørnespark kom Hvidovre på 4-1.

Efter lidt klumpspil i feltet faldt bolden for fødderne af Ahmed Iljazovski som tog et touch, inden han vendte om og sparkede bolden i nettet til 4-1 for udeholdet.

Hobro fik dog reduceret igen til 4-2 efter 78 minutter.

Mads Hvilsom headede bolden i kassen efter et kontrastød til 2-4, som gav Hobro lidt tro på tingene igen.

Efter 84 minutter fik hjemmeholdet endnu mere tro på at kampen kunne vendes helt på hovedet, da de kom på 3-4.

Indskiftede Danny Amankwaa tog et godt løb i dybden, hvor han flot tæmmede bolden med brystet, inden han rundede keeperen og sendte bolden i nettet til 3-4. Et nærmest mirakuløst comeback var nu under opsejling.

Hobro pressede også på i slutminutterne, mens Hvidovre bare sparkede lange bolde for at holde sejren.

Hjemmeholdet fra Hobro formåede dog trods et godt pres ikke at udligne og tabte derfor med 3-4 efter en vildt underholdende kamp. 

Med den imponerende sejr af Hvidovre rykker de nu op på 16 point ligesom Hobro på ottendepladsen efter 13 kampe af 1. division. 


Af Theis Fischer Brandt
Torsdag 28. januar
Onsdag 27. januar