LeoVegas.dk ready? betfair Bethard Casino24 Advertisement

Hvilsom: Ikke den sjoveste situation

| Superligaen | 8 kommentarer
Hvilsom: Ikke den sjoveste situation
Foto: Getty Images
Mads Hvilsom ærgrer sig over at være helt uden for truppen til kampen mod Lyngby, men vil forsøge at kæmpe sig tilbage på holdet.

Esbjergs Mads Hvilsom sad på bænken i 90 minutter, da Esbjerg vandt sæsonpremieren mod SønderjyskE med 3-0, og til fredagens kamp mod Lyngby er Hvilsom helt ude af truppen.

Hvilsom ærgrer sig over situationen, som han forsøger at acceptere.

- Træneren mener, at der er andre angribere, som gør det bedre end mig, så det er jo grunden til, at jeg sidder ude, siger Hvilsom til bold.dk.

- Det er selvfølgelig skuffende og en ærgerlig situation at være i, men når træneren mener, det er bedst sådan, må man acceptere det og forsøge at få det ændret.

Esbjerg spillede i forårspremieren med Brent McGrath helt forrest, og Hvilsom mener, at det kan være én af forklaringerne på, at han ikke er i truppen.

- Vi spiller kun med én angriber nu og med Robin Söder, som gør det så godt som 10'er, så der er kun én plads til angriberne, og den plads er vi tre om at jagte.

- På mange områder minder Brent McGrath, Budu Zivzivadze og jeg meget om hinanden, måske med hver vores spidskompetencer, og Lungi vil nok gerne forsøge at køre Budu ind på holdet. Derfor var der ingen grund til at tage tre angribere med til Lyngby, og så blev jeg valgt fra.

Hvilsom har før prøvet modgang, og angriberen er opsat på at kæmpe sig tilbage på holdet.

- Det er ikke første gang, jeg prøver sådan noget. Jeg har godt nok for det meste været i truppen, men både i FC Midtjylland, Hobro og i Tyskland prøvede jeg at sidde på bænken, så derfor er det ikke nyt for mig.

- Derfor er det heller ikke sådan, at jeg går hjem og græder over det. Jeg ved, hvad der skal til for at vende det, og jeg vil give alt for at vise træneren, at jeg er værd at satse på fremadrettet, siger Hvilsom til bold.dk.

24-årige Hvilsom spillede 19 kampe for Esbjerg i efteråret i Superligaen.

mikkel@bold.dk

Se Liverpool - Crystal Palace Stream live på Eurosport Player   
Advertisement

Af Mikkel Nøhr

8 kommentarer

Hoy10 14:13          
Er han hos Esbjerg permanent? Eller er han kun lejet fra braunschweig?
Petersea 14:18          
Lungi må se noget på træningsbanen, der gør at han foretrækker McGrath frem for Hvilsom, for man har da ikke set det i kamp!
Dnulgreb 14:26          
Kunne godt forestille mig Hobro hente Hvilsom tilbage.
EfB 1924 15:28          
Mærkelig beslutning. Muligvis er Hvilsom relativt ufarlig, men han er stadig langt bedre/farligere end McGrath.
Dnulgreb 15:48          
Jeg synes nu også Hvilsom er en bedre angriber end Bent.. For mig giver det kun mening, hvis det er fordi man stadig prøver at sende ham til Asien.
Sønderjyske 2-0 16:37          
Kom til Sønderjyske..... Asien det er først når man er 34 ..
Fredag 18. januar