Luk

Hvilsom løj til lægetjek: Jeg var så langt nede

| 3F Superliga | 6 kommentarer

Infoboks

Hobro - Lyngby
Superligaen Nedryknings-playoff (13/07)
bet365 2,10 3,40 3,40
Oddset 2,15 3,20 3,75
YouBet 2,20 3,20 3,50

Mads Hvilsom løj sig i december igennem et lægetjek, fordi han var så frustreret over at være skadet, og det kostede ham et halvt år mere på sidelinjen.

Mads Hvilsom scorede et uhyre vigtigt mål for Hobro i søndagens 2-1-sejr over Esbjerg i hans første kamp i godt et år, og det var en følelsesladet oplevelse for angriberen.

Hvilsom fortæller åbenhjertet, at det har været en svær tid, og at han næsten har hadet fodbold i sin skadesperiode.

- Jeg har jo siddet og kigget med på bageste række hele sæsonen. Jeg har ikke hadet fodbold i et års tid, men det er tæt på, siger Hvilsom.

- Jeg har virkelig været en følelsesladet mand det seneste års tid og har overvejet, om jeg skulle fortsætte med fodbold eller finde noget andet.

- Der har virkelig været dårlige perioder med den her skade, hvor det har set ud som om, det ikke blev bedre. Jeg er stadig i en fase, hvor jeg skal passe på, siger Hvilsom.

Løj sig igennem lægetjek
Mads Hvilsom har været så langt nede, at han i december løj sig igennem et lægetjek, fordi han bare gerne ville tilbage på grønsværen.

- Min sene i lysken røg af i den første kamp mod AGF, og så løj jeg mig igennem et lægetjek i december, fordi jeg var så langt nede, at jeg ikke ville være skadet mere.

- Det skulle jeg aldrig nogensinde have gjort. Det kostede mig lige et halvt års tid mere.

Fuldstændig uvirkeligt
Nu står Hvilsom så som helten, der var med til at redde Hobro fra et truende 0-1-nederlag mod Esbjerg, og det var en uvirkelig oplevelse for ham.

- Jeg havde ikke troet, at jeg ville have hverken luft, trænerens tillid til at spille en halv time eller komme ind og score.

- Det er fuldstændig uvirkeligt. Jeg har trænet med fem-seks gange, men ellers har jeg ikke spillet fodbold i et år.

- Det er mærkeligt at træde ind i Superligaen, selvom jeg har spillet masser af Superliga-kampe, og det er en speciel dag, jeg aldrig vil glemme, siger Hvilsom.

Sender tanke til Esbjerg
Mads Hvilsom var med sit mål med til at sende Esbjerg ned i 1. division, og han er ked af det på sin tidligere klubs vegne.

- Det er selvfølgelig sindssygt fedt, men også en smule vemodigt at score mod et tidligere hold, som desværre rykker ned.

- Jeg har selv prøvet at rykke ned med Esbjerg, og jeg husker tydeligt, hvor frustreret og ked af det, jeg var. Så jeg vil også sende en lille tanke til Esbjerg, som jeg håber kommer hurtigst muligt tilbage i Superligaen, siger Hvilsom.

27-årige Mads Hvilsom skiftede fra Esbjerg til Hobro sidste sommer.


Af Sara Margren

6 kommentarer

MoM 17:53          
Så kan han da lige starte med at betale et halvt års løn tilbage til sin i forvejen økonomisk trængte klub.
Peter0811 18:16          
MoM . Betale tilbage ? .. Han betalte vel tilbage med et mål ...
Zinras 18:17          
Hvorfor dog det? Når man er på åremålskontrakt skal man jo have pengene uanset om man får splinter i røven eller ej, det er jo netop risikoen ved dem. Man kunne nok godt stikke en sanktion ud, men det ved vi jo så heller ikke om Hobro har gjort.

Det er jo bl.a. derfor AGF har indført mere præstationsbetingede kontrakter, så det ikke koster så mange penge med skader, rotationer og andet. Til gengæld kan det så blive dyrere i en sæson over forventning, men der har man nok også indregnet hvad man forventer at tjene på det.
HGW 19:00          
Lægen er da heller ikke alt for grundig så.
Gerrard-SLIPS 23:12          
dette er utilgiveligt og burde betyde udelukkelse, at man kan gamble med sin egen klubs økonomi og lyve sig rask. Sandheden betaler sig altid, sig sandheden og du kan få den hjælp du skal bruge, og du stiller både dig og din klub bedre. undskyldningen duer ikke.
cornholio 23:42          
Noget af det dummeste jeg længe har hørt.. Jeg er med på, at man kan tage en chance med en skade, og det forkerte valg måske kan give et par uger mere på sidelinjen.. Men et halvt år?? 6 måneder? Fordi han gerne ville spille og derfor bare besluttede sig for at være klar igen? Det er da netop utilgiveligt, ikke bare overfor sig selv med dælme da også overfor klubben.. Og så er det så bragende uprofessionelt, at man da ikke kan fortænke en klub i at reagere på det..
Fredag 10. juli