Luk

Hyldest til Yussuf P: Han ændrede det hele

| Bundesliga | 7 kommentarer

Infoboks

RB Leipzig - Greuther Fürth 4-1
Bundesliga
45' 0-1 Branimir Hrgota
46' 1-1 Yussuf Poulsen
53' 2-1 Emil Forsberg
65' 3-1 Dominik Szoboszlai
88' 4-1 Hugo Novoa

Yussuf Poulsen var grunden til, at RB Leipzig formåede at vende 0-1 til en sejr i lørdagens kamp mod Greuther Fürth, fortæller cheftræner Jesse Marsch.

RB Leipzig sikrede sig lørdag tre vigtige point i Bundesligaen, men de havde det ikke nemt, da Greuther Fürth gav dem kamp til stregen i første halvleg, hvor oprykkerne endda var foran med 1-0.

I anden halvleg blev danske Yussuf Poulsen så smidt i aktion, og han formåede med det samme at komme på tavlen for RB Leipzig, da han udlignede til 1-1 efter under et minut.

Poulsen fik en stor rolle hos hjemmeholdet fra Leipzig, da han ændrede kampen på egen hånd, fortæller cheftræner Jesse Marsch ifølge Leipzigs Twitter.

- Det er vigtigt, at vi lærer af første halvleg, men frem for alt, så bliver vi også nødt til at tale om vores reaktion i anden halvleg. Spillerne, som kom ind, spillede rigtig godt, hvor Yussuf Poulsen formåede at vende kampen rundt på egen hånd.

Den danske landsholdsspiller var også godt tilfreds med Leipzigs præstation efter pausen, hvor de fik gang i den form for fodbold, som de helst vil spille.

- Fürth spillede godt i første halvleg, men så bragte vi mere intensitet ind i vores spil i anden halvleg. Vi vendte kampen til vores fordel, spillede den fodbold, som vi ville, og scorede fire flotte mål, udtaler Yussuf Poulsen.

27-årige Yussuf Poulsen står nu noteret for to mål i otte Bundesliga-kampe for RB Leipzig i denne sæson.


Af Raymund Nelausen

7 kommentarer

Mac2907 19:31          
Fint og endelig succes til YP, han har været lidt uvenner med bolden i de seneste landskampe (dog ikke ved 1-0 mod Israel). Men man kan sjældent sætte noget som helst negativt for hans intensitet, vilje og arbejdsradius. DK har brug for en angriber med mål og klubsucces på et højt niveau som i BL.
Taco mix 19:49          
Lækkert at han score. Vi har brug for angribere der kan score mål i de bedste ligaer. Håber det er starten på flere mål.
MortenM 21:06          
Satme er stærkt inhop af Yussuf. Glædeligt at det går lidt hans vej igen.
grumblesnake 22:58          
Jeg forstår ikke helt hvorfor Marsch er så forhippet på kun at bruge en angriber. Det var jo netop kombination af Werner og Poulsen der var så effektiv i 18/19-sæsonen og tror også at det ville komme Silva tilgode, at have Poulsen til at tage noget af opmærksomheden.

Men ja, denne kamp illustrer meget godt hvorfor de elsker Yurary Poulsen i Leipzig.
kimjen 23:41          
YPs intensitet er verdensklasse og en af grundstenene i RedBulls succes de sidste mange år.
_PerXX_ 00:51          
Yussif er hverken en goalgetter eller super tekniker. Men han er en del af de absolutte bedste Pressing Forwards.

Det er ikke altid hans styrker bliver udnyttet på landsholdet, men dem der påstår at han er en dårlig fodboldspiller forstår simpelthen bare ikke moderne fodbold.
fetaehhgodt 15:53          
Jeg syntes nu nok hans kvaliter bliver udnyttet på landshold. Men korrekt mange har ikke forstået hans største forcer og vigtighed for et hold.

YP har altid døjet med det tekniske, specielt hvis han kom tilbage fra en skade. Der var han som dag og nat i sin helt unge karriere :-) For helt dårlig teknisk er han bestemt ikke. Han har lavet mange flotte ting. Men som regel står man tilbage og siger han ikke er så god teknisk, fordi det her høje niveau teknisk sjældent er igennem en hel kamp. Der også huske han bruger enorm meget energi, og tager en masse udfordringer hele tiden. Det øger uundgåeligt ens fejlprocent. Men jeg vil ti gange heller have en angriber, der udfordrer igen og igen, fremfor spille alibi fodbold. Og så er dfer en del aktioner, der ligesom med YP ikke altid lykkedes. Men de der gør, skaber chancer eller mål. YP er med sine udfordringer, og enorme energi i presspillet hvor han tager en masse løb og hårde nærkampe, en virkelig trussel og evig genne for ethvert modstander forsvar.

Teknisk har YP udviklet sig. Han er blevet mere stabil, og de her kampe hvor forskellen teknisk var som dag og nat, er sjældent. Man så dog her i sidste landskampe hvad manglende spilletid, specielt påvirker ham teknisk.

Men dejligt han får lidt succes igen. Det er faktisk utroligt at han skal blive kritiseret så meget på landsholdet. Det er altså sjældent at Danmark har haft en angriber der har spillet så mange kampe/år for en af topklubberne i Tyskland. Alene det burde give anerkendelse.
Fredag 3. december
Torsdag 2. december
Medie: Eriksen ophæver med Inter til januar
15:47
Medie: Eriksen ophæver med Inter til januar
15:46
FCK-brok skydes ned: Entydigt straffe til AGF
15:45
Medie: Eriksen ophæver med Inter til januar
15:43
Enevoldsen bekræfter stop: Flere bolde i luften
15:41
Ung SIF-profil: Jeg ville lytte til FCK og BIF
15:40
Medie: Eriksen ophæver med Inter til januar
15:40
Skæbnekamp for Barca i CL spilles uden fans
15:39
Konate er ikke i tvivl: Robertson er skør
15:37
Rangnick: Chelsea kontaktede mig i februar
15:36
Medie: Eriksen ophæver med Inter til januar
15:33
Chelsea Football Club
15:29
Medie: Eriksen ophæver med Inter til januar
15:29
Konate er ikke i tvivl: Robertson er skør
15:27
Avis: Brøndby hæver Uhre-pris til 15 millioner
15:21
Medie: Eriksen ophæver med Inter til januar
15:18
Hvidovre tog førsteplads med sejr over EfB
15:17
Avis: Brøndby hæver Uhre-pris til 15 millioner
15:17
SønderjyskE - Velkommen til, Esben!
15:16
United: Legenden Carrick kan altid returnere
15:15
Medie: Eriksen ophæver med Inter til januar
15:13
AC Milan - Casa dei Rossoneri
15:12
Medie: Eriksen ophæver med Inter til januar
15:10
Ung SIF-profil: Jeg ville lytte til FCK og BIF
15:07
Skæbnekamp for Barca i CL spilles uden fans
15:05