LeoVegas.dk bold.dk Bethard Casino24

Hyppige landskampspauser får hug i Tyskland

| Bundesliga | 17 kommentarer
Hyppige landskampspauser får hug i Tyskland
Foto: Getty Images

Infoboks

Bayer Leverkusen - FK Krasnodar
Europa League Slutspil (21/02)
bet365 1,44 4,75 8,00
NordicBet 1,45 4,75 6,95
Oddset 1,43 4,60 6,70

Se Sevilla - Lazio

Stream live på Eurosport Player

Advertisement
I Bayern München, Leverkusen og Werder Bremen er der utilfredshed med, at der er landskampspauser tre gange i løbet af efteråret.

Tre gange i løbet af efterårssæsonen er der er landsholdstermniner, og det betyder, at klubligaerne rundt omkring i verden står stille i knap to uger i september, oktober og november.

Den måde at gøre tingene på er de ved at være godt og grundigt trætte af i flere tyske klubber.

- Det er altafgørende, at Bundesligaen ikke konstant bliver forstyrret af de her rytmebrud. Vi har tre afbrydelser i efterårssæsonen. Det er vanvittigt, siger Bayern München-præsident Uli Hoeneß ifølge Kicker.

I Leverkusen ærgrer sportsdirektør Rudi Völler sig over, at man er nødt til at presse kampprogrammet sammen.

- Selvom vi kun har 18 hold i Bundesligaen, har vi engelske uger (med midtuge-kampe, red.). I midtugen kommer der færre tilskuere, og det er en byrde, siger Rudi Völler, som også kalder det for galskab, at det er strikket sammen, som det er.

I Werder Bremen bakker cheftræner Florian Kohfeldt også op om, at landskampsterminerne ligger for tæt, men ifølge Bayern München-direktør Karl-Heinz Rummenigge kan en anderledes struktur være undervejs.

- Der bliver arbejdet på, at der i fremtiden vil være to landskampspauser med tre kampe i stedet for tre landskampspauser med to kampe, siger Karl-Heinz Rummenigge.

Vi er lige nu i gang med efterårets anden landskampspause.


Se Sevilla - Lazio Stream live på Eurosport Player
Advertisement

Af Nicolai Skovsgaard Tøfting

17 kommentarer

haraltidret 16:23          
Hvis de store europæiske klubber mener at kampprogrammet er for tætpakket for deres spillere, kunne de måske også overveje at droppe de årlige sommertogter til eksotiske himmelstrøg, for at spille træningskampe mod obskure hold udelukkende med det formål at tjene flere dollars. I stedet kunne de jo prioritere at deres spillere fik lidt ekstra sommerferie i den periode.
mexicoz 16:25          
Hørt! Helt enig i den tyske kritik...

Den evt. venskabsturne i løbet af sommeren har vist ikke meget med denne sag at gøre. De brokker sig over rytmebrud og tiskuerfattige midtugekampe, og dertil kan man jo kun være enig
Reevenge 16:32          
De der fucking landskampe er også løbet løbsk. Ligesom med antallet af løb i Danmark som nu overgår antallet af dage på et kalenderår.

Fodbold er så gedigen en god forretning for de forskellige fodbold organisationer, at man prøver at presse citronen helt i bund.
Cartman 16:38          
Der er heller ikke noget værre end landsholdspauser.
Socialistens 16:50          
Det kunne være en ting.

Desværre bestemmer klubberne/TV mere og mere, indtil dem der ser skidtet siger fra.
Socialistens 16:52          
Landsholdene kan så sige, at de har for kort tid til at forberede sig.
Hvordan tænker du det skal fordeles, vi er vel enige om at klubberne ikke skal bestemme alt?
grundlovsdag 17:51          
Antallet af landskampe er jo ikke steget igennem årene, det er tværtimod antallet af klubkampe der øget markant; Europa cup-turneringerne er siden starten af 90´erne gået gevaldigt i vejret og ofte har de store ligaer mere end én pokalturnering kørende - det er vist på klubsiden at problemet forefindes.
Onsdag 20. februar
Tirsdag 19. februar