LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Ibrahim Mansaray stopper i AB

| NordicBet Liga | 11 kommentarer
Ibrahim Mansaray stopper i AB
Foto: AB / DJ Foto

Infoboks

Jammerbugt FC - AB
2. Division Oprykningsspil (27/04)
Oddset 2,45 3,15 2,75

Se Manchester United - Manchester City

Stream live på Eurosport Player 

Advertisement
Advertisement
AB's Ibrahim Mansaray har besluttet sig for at lægge al sin tid i studiet i foråret, og derfor stopper han hos akademikerne.

Den 24-årige defensivspiller Ibrahim Mansaray har valgt at stoppe i AB efter halvandet år i klubben. Det meddeler AB på sin hjemmeside.

Ibrahim Mansaray har besluttet sig for at hellige sig sine studier i foråret og får derfor ikke overskud i kalenderen til at spille fodbold på 1. divisionsniveau.

Mansaray skiftede i 2015 til AB fra den spanske klub Real Aviles. Tidligere har han spillet i finske Kemi og walisiske Cardiff. Han fik sin fodboldopdragelse i Brøndby og nåede også at spille i både Hvidovre og Fremad Amager, inden han røg til Cardiff.

Se Manchester United - Manchester City Stream live på Eurosport Player 
Advertisement Advertisement

Af Nicolai Skovsgaard Tøfting

11 kommentarer

Frankofil 15:05          
Er du sindsyg en karriere han har haft. 24 år og har allerede spillet for AB, Real Aviles, Kemi, Cardiff, Brøndby, Hvidovre og Fremad Amager.

Det er langt federe end folk der spiller for Næstved eller Fredercia det meste af karrieren. Kom ud og få nogen oplevelser og forhåbentligt lidt penge for det.
Nobeltwist 15:09          
Lyder som en mand, der er træt af fodbolden. Held og lykke.
stanislawski 15:14          
Lyder som en mad der har fundet ud af man kan tjene langt flere penge med en god uddannelse i hånden end som sekunda spiller i divisionerne. Held og lykke.
Nobeltwist 15:34          
Mad er godt mad er sundt. Måske er han bare madglad. Held og lykke.
Internazionale4everr!!! 16:46          
Al held og lykke til Ibo, som, lyder det til, har tænkt over sine prioriteter og valgt derefter - fornuftigt. Nu har AB imidlertid et problem. Hvis defensiven med ham som indhopper lukkede 39 mål ind i efteråret, hvor mange kommer de så ikke til at lukke ind uden ham? Det ser tyndt ud i den defensiv, og jeg ved at vi fans ikke kan tillade os at stille krav. Men for pokker da. Der må da snart komme en defensiv saltvandsindsprøjtning for ellers kommer ABs nedrykning til at blive ganske vederstyggelig. Jeg håber inderligt, at der kan findes rådighed til at hente, bare én midterforsvarer. Nøj, hvor ville det pynte!
poh 01:48          
Frankofil: Sikke noget lort at fyre af. En spiller der spiller i 10-15 år for en klub= dedikation og hjerte.
Frakørsel 1 16:18          
"Ibrahim Mansaray har besluttet sig for at hellige sig sine studier i foråret og får derfor ikke overskud i kalenderen til at spille fodbold på 1. divisionsniveau."

Han vil være akademiker :-)
Onsdag 24. april
Tirsdag 23. april