Luk

Icardi sikrede sejren for PSG mod Reims

| Ligue 1 | 3 kommentarer

Infoboks

Reims - PSG 0-2
Ligue 1
9' 0-1 Mauro Icardi
62' 0-2 Mauro Icardi

Mauro Icardi var manden bag de to mål, der sikrede PSG en 2-0-sejr ude over Reims.

PSG indledte den nye sæson af Ligue 1 med to nederlag i træk, men fulgte herefter op med to sejre.

Søndag skulle de forsøge at bygge videre på den stime, og denne gang var det Reims, der forud for kampen havde tabt tre ud af fire opgør i ligaen, som stod i vejen for det mål.

På hjemmebane havde Reims dog svært ved at holde gæsterne fra fadet, og efter blot ni minutter lykkedes det Mauro Icardi at score, da Kylian Mbappe fandt ham i feltet, hvorfra han scorede i modsatte hjørne fra en spids vinkel.

Flere mål blev det ikke til i første halvleg for hverken PSG eller Reims, der trods et stort overtag til PSG havde flere optræk til chancer for at udligne gæsternes føring.

Anden halvleg fortsatte i PSG's tempo, og efter 62 minutters spil var Kylian Mbappe igen i oplæggerens rolle, mens Mauro Icardi noterede sig for scoringen.

Efter flere hurtige afleveringer på kanten af feltet spillede PSG Reims' forsvar tyndt, og så kunne Kylian Mbappe lægge bolden tilrette for Mauro Icardi med et fladt indlæg, som argentineren få meter fra mål let som ingenting prikkede i mål.

Hverken flere assists for Kylian Mbappe eller mål fra Mauro Icardi blev det til, og så kunne PSG tage hjem til Paris med en 2-0-sejr.


Af Lasse Rene
Mandag 26. oktober