Luk

IFK-boss rygtes til Championship: Smigrende

| International | 0 kommentarer
IFK-boss rygtes til Championship: Smigrende
Foto: Getty Images

Infoboks

Blackburn - Barnsley
Championship (23/11)
bet365 1,75 3,75 4,50
NordicBet 1,77 3,95 4,45
Oddset 1,75 3,80 4,30

Ifølge svenske SportExpressen er IFK Göteborg-cheftræner Poya Asbaghi blandt hovedkandidaterne til det ledige managersæde i Championship-klubben Barnsley.

I starten af oktober stod det klart, at den tidligere AC Horsens-stopper Mads Juel Andersen skulle have ny manager i Barnsley, der her fyrede Daniel Stendel.

Jagten på en ny manager er dog i fuld gang, og ifølge svenske SportExpressen har jagten ført Championship-klubben til Sverige. Her er IFK Göteborg-cheftræner Poya Asbaghi angiveligt en af klubbens topkandidater.

Mediet har forholdt cheftræneren til rygterne, som han er smigret over.

- Det er smigrende. Vi er i gang med at bygge noget meget fint op i Blåvitt, og det er kun det, jeg fokuserer på, siger han til SportExpressen.

Poya Asbaghi satte i sommer sin underskrift på en ny kontrakt frem til 2022 med IFK Göteborg, og klubbens sportsdirektør, Kenneth Andersson, siger, at de to parter ikke har talt om et muligt exit.

- Vi har en plan om, at vi sammen skal gå fremad med Blåvitt i de år, som vi har underskrevet en kontrakt for. Du må spørge ham, om det har ændret sig. Den må du tage med ham, siger sportsdirektøren til mediet.

Ifølge SportExpressen har Poya Asbaghi en klausul i sin kontrakt, der gør, at han kan skifte for to-tre millioner svenske kroner - mellem 1,4 og 2,1 millioner danske kroner.

IFK Göteborg, der har danske Lasse Vibe i truppen, ligger i øjeblikket nummer syv i Allsvenskan.


Af Jonas Sand
Lørdag 16. november
Fredag 15. november