LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Igen: Nicklas Bendtner vraget til danskeropgør

| Eliteserien | 8 kommentarer
Igen: Nicklas Bendtner vraget til danskeropgør
Foto: Getty Images

Infoboks

Mjøndalen - Haugesund
Eliteserien (26/05)
bet365 2,55 3,50 2,60
NordicBet 2,60 3,35 2,70
Oddset 2,55 3,20 2,60
Stream Brann – Rosenborg på Eurosport Player
Advertisement
Advertisement

Nicklas Bendtner er for anden runde i træk ikke med i Rosenborgs trup, når de forsvarende norske mestre møder Haugesund med danske Mikkel Desler og Benjamin Tiedemann.

Onsdag tager Rosenborg imod Haugesund i den norske Eliteserie. Potentielt kunne der være fire danskere på banen til kampen, men det bliver ikke en realitet.

Nicklas Bendtner er nemlig vraget til kampen mod Haugesund, hvor Mikkel Desler og Benjamin Tiedemann med fortid i Superligaen spiller. Derfor er Rosenborg-kaptajnen, Mike Jensen, eneste dansker hos værterne.

Det er anden runde i træk, at Bendtner slet ikke er med i kamptruppen for de forsvarende norske mestre.

Bendtner har taget del i Rosenborgs fem første kampe i denne sæson, hvor han er startet inde i to af kampene. Det er endnu ikke blevet til mål eller oplæg for den 31-årige dansker.

Stream Brann – Rosenborg på Eurosport Player
Advertisement Advertisement

Af Jonas Dalgård

8 kommentarer

MesutCazorla 20:51          
Har man set Bendtner spille for Rosenborg over det sidste halvandet års tid, så er det altså ingen større overraskelse, at han langsomt er gledet længere og længere væk fra idealopstillingen. Han var pivringe i sidste sæson, hvilket flere gjorde opmærksom på, men alligevel var der - af uvisse grunde - mange der fastholdt, at han hørte til på landsholdet. Bendtner er milevidt fra at have noget at gøre på landsholdet, og hans tid i Rosenborg er også langsomt ved at rende ud. Problemet er så, hvor han nu skal hen? FCK skulle vist være eneste interessante klub for ham i Danmark, hvis jeg husker rigtigt, men han er ikke engang tæt på at være god nok til FCK - hverken nu eller dengang han skiftede til Rosenborg - så Danmark må næsten være udelukket. Jeg kan næsten ikke se ham havne andre steder end USA eller Australien, hvis jeg skal være ærlig. Hans niveau, eskapader gennem årene og nylige fængselsdom, tror jeg afholder det meste af Europa fra at tage chancen med ham, og de steder der tør, der tror jeg ikke hans ego vil tillade ham at tage hen.
Sticky 22:02          
Han er jo ganske enkelt bare ikke god nok. Den eneste der kunne se et stort talent i Bendtner var vist nok Wenger. :D
hollie 22:55          
2005–2014 Arsenal 108 (24)
2006–2007 Birmingham 42 (11)
2017-2018 Rosenborg 54 (24)
2006–nu Danmark 81 (30)

Ja, Wenger må have været gal på den. Kun at score i ca. hver anden kamp for Skandinaviens næststørste klub over et par år, i sin karrieres efterår, er jo meget ringe...eller.
Jack&jones 00:28          
I sidste ende er han stadig Danmarks bedste angriber. Der skal ikke meget til må jeg indrømme, men ingen af de andre er der endnu desværre.
Snigskytten 07:14          
De andre angriber viser det i hvert fald ikk så...
MesutCazorla 09:15          
I sidste ende er han stadig Danmarks bedste angriber. Der skal ikke meget til må jeg indrømme, men ingen af de andre er der endnu desværre.

Og det er så den sætning, der går igen, men den kan du simpelthen ikke have noget som helst belæg for. Yussuf Poulsens præstationer i Leipzig, er længder bedre end det Bendtner præsterer, Gytkjær præsterer bedre i Polen end Bendtner gør og selv Dolberg og Nicolai Jørgensen, som ellers har haft sæsoner, der ligger under niveau i den forgangne, har stadig leveret markant bedre end Bendtner. Hvis man rent faktisk har set ham spille, så er man heller ikke i tvivl om, at Cornelius ville bidrage med mere. Den med, at han stadig skulle være den bedste, er simpelthen en påstand, der er taget ud af røven, og baseret på, at han scoret mange mål på landsholdet for otte år siden.
Snigskytten 09:37          
Men scorer de for landsholdet ??? Det var ene og alene Eriksens fortjeneste vi kom til sidste slutrunde... Det jo ikk fordi de andre lige frem brager mål ind.
Fredag 24. maj