Luk

Iglesias-scoring i overtiden gav Betis sejren

| La Liga | 1 kommentar

Infoboks

Alaves - Real Betis 0-1
La Liga
89' 0-1 Borja Iglesias

Real Betis havde store problemer med at få ram på Deportivo Alaves i La Liga, men i dommerens overtid blev Borja Iglesias helten med sin scoring til slutresultatet 1-0.

Deportivo Alaves har haft det svært i denne sæson, da de blot en enkelt gang er gået fra banen med alle tre point i La Liga, og derfor lå de også placeret i bunden af rækken med kun tre point efter syv runder.

Mandag aften var Real Betis så kommet på besøg på Estadio Mendizorrotza, og de ville gøre livet surt for værterne, da de satte sig solidt på opgøret.

Det var da også Betis, som havde de største chancer før pausen, hvor blandt andet Nabil Fekir burde have bragt sig på måltavlen. 

Han formåede at drive bolden frem til feltet, hvor han fik sendt et hårdt skud mod mål, men hjemmeholdets Fernando Pacheco var vågen inde på stregen.

Imens Betis kæmpede med at få hul på bylden, formåede Alaves faktisk at komme tæt på en scoring, da de tog gæsterne på sengen.

I slutningen af halvlegen fik de nemlig sat et godt angreb sammen, hvor Facundo Pellistri tæt under mål bragede bolden mål mod kassen. 

Hjemmeholdet havde dog ikke heldet på sin side i denne situation, da Pellistri kunne se sit forsøg ryge forbi den ene opstander.

Efter pausen var Betis igen tæt på at få nettet til at blafre, da Fekir igen var på spil. Her modtog han bolden i Alaves-feltet og flugtede bolden mod mål, men der var intet, som gik franskmandens vej mandag aften.

Marc Bartra forsøgte sig også kort tid efter, da han steg til vejrs i feltet, men endnu en gang brændte en Betis-spiller en stor chance, da Bartras hovedstød fløj forbi Pachecos mål, så hjemmeholdet slap med skrækken.

Det lignede derfor længe, at kampen ville ende med 0-0, men i dommerens overtid dukkede Borja Iglesias op og sikrede Real Betis alle tre point med sin scoring til 1-0.


Af Raymund Nelausen

1 kommentar

Jønsson1984 08:22          
Hvornår har ´89 minut været overtiden?
Mandag 6. december