Luk

Ikke siden 2013: United fører PL efter nytår

| Premier League | 7 kommentarer

Infoboks

Manchester United - Sheffield United
Premier League (27/01)
Oddset 1,27 5,90 11,00
bet365 1,25 6,00 12,00

Manchester United ligger for første gang i otte år på førstepladsen i Premier League på den anden side af nytår. I 2012/13 gik United hele vejen.

Mange fede år under Sir Alex Ferguson blev afløst af en række magre år med skiftende managers, men nu ser Manchester United ud til at have fundet melodien.

Tirsdag hoppede United forbi Liverpool med en 1-0-sejr over Burnley og topper nu Premier League, hvilket bestemt ikke er hverdagskost – i hvert fald ikke i anden halvdel af sæsonen.

Det er nemlig første gang i otte år, at United har været i spidsen af Premier League på den anden side af nytår i en sæson.

Sidst det skete var i 2012/13-sæsonen, hvor Manchester United som bekendt gik hele vejen og vandt Premier League i klubbens sidste sæson med Sir Alex Ferguson ved roret.

United har i skrivende stund tre points forspring til Liverpool, inden de to klubber brager sammen på Anfield på søndag.


Af Martin Schmidt

7 kommentarer

To Madeira 12:26          
United er kommet langt, og det går hele tiden den rette vej, men jeg anser dem ikke for at være favoritter til mesterskabet, da der har et svært program i foråret og ikke ar været gode mod de bedste i år.

Odds fra danske spil på vinderen af PL
Manchester C: 1,83
Liverpool: 4,00
Manchester United: 6,00
StoutPåStadion 13:11          
Jeg anser dem ikke for favoritter da deres spil på ingen måde beretter dem til at føre ligaen. At de så skraber sejre hjem pt alligevel, kan man kun være misundelig over
Fali 14:14          
United har hele vejen frem til nu været gevaldigt heldige med VAR afgørelser og endda fri for skader. Prangende spil halter de også gevaldigt i forhold til de andre tophold. Hvis de ligger så langt fremme i foråret vil det være en stor overraskelse.
AaBager 14:39          
Jeg fik dem til odds 21, så jeg x´er fingre :-)
12'eren 16:36          
@Fali: Det er noget værre vrøvl det du skriver. VAR handler jo netop om at minimere fejlskøn (held/uheld) og fremme det faktuelt korrekte - om man så kan lide VAR eller ej. Dernæst er det faktuelt forkert, at Man United ikke også har været ramt af skader i denne sæson (f.eks. Pogba, Shaw, Bailly, Lindelöf og McTominay). Men du higer desperat efter at finde forklaringer på, hvorfor United pludselig topper Premier League - og det udstiller dig egentlig bare.

Man fornemmer det gør ondt på dig at se på stillingen i øjeblikket. Det er som, der er en snert af bitterhed i alt du skriver. Forsmået på en barnlig måde faktisk. Er det virkelig SÅ vigtigt for dig at tale nedladende om de andre såkaldte "store hold" i almindelighed (og Manchester United i særdeleshed), bare fordi du selv er Liverpool-fan? Selvom man holder med sit eget hold, kan man jo godt vise klasse og anerkende når andre gør det godt.
MM27 16:51          
@ Fali

Kan du ikke lige liste en række op af de VAR-kendelser fra United-kampe, som er decideret forkerte? Skal vi sige en 10-15 stykker?

Derudover er jeg enig i, at der vil være en overraskelse, hvis United også ligger nr 1, når vi er godt inde i foråret.

Hvilken klub holder du i grunden med?
Myhr 16:52          
Der er noget ´trumpsk´ over at kalde VAR-held til United. Hvis man gør det tilpas mange gange og nok personer gentager mantraet, så bliver det nok sandt til sidst...

I den seneste kamp var der intet ´held´, bl.a ved en ganske fair scoring af Harry Maguire.
Mandag 25. januar
Søndag 24. januar