Luk

Illum efter Roskilde-brud: Står ved en skillevej

| Danmark | 2 kommentarer
Illum efter Roskilde-brud: Står ved en skillevej
Foto: Eva Winnicki

27-årige Jeppe Illum overvejer fremtiden og eventuelt en nedtrapning efter et brud med både FC Roskilde og Vendsyssel denne sommer.

Midtbanespilleren Jeppe Illum skiftede i foråret til FC Roskilde på en lejeaftale efter det kiksede skifte til Næstved.

27-årige Illum nåede at bidrage med syv kampe og et mål, men ligesom en stribe andre har han valgt at forlade Roskilde, og da kontrakten med Vendsyssel også er udløbet, er han fri til at finde sig en ny klub.

- Roskilde og jeg aftalte, at der ikke skulle være mere. Det er sket mange ting, og begge parter var indforstået med, at sådan skulle det være, siger Illum til bold.dk og erklærer sig trods alt glad for opholdet:

- Det var bedre at få det antal minutter og kampe, som det blev til, end slet ikke at være registeret nogen steder, så jeg ser positivt på opholdet. 

Står ved en skillevej

Illum er gået i tænkeboks og overvejer, hvor hårdt han skal satse på fodbolden fremadrettet.

- Jeg er lidt i venteposition. Jeg går ser på mulighederne og tænker igennem, hvad jeg har lyst til. Der har været meget på det seneste, så jeg har lige skullet rense hovedet, og så må vi se, hvad der skal ske, siger midtbanespilleren og fortsætter:

- Det er lidt en skillevej for mig nu. Enten skal jeg satse på fodbolden eller noget i erhvervslivet. Eller hvordan det nu kan blive strikket sammen.

- Men jeg er helt sikkert ikke færdig med at spille fodbold. Det er helt sikkert. Men jeg kan bare ikke helt sige på hvilket niveau, det bliver. Der er også et liv ved siden af fodbolden, der skal passes, og så afhænger det selvfølgelig også af, hvad der byder sig til, siger Illum og tilføjer:

- Men jeg er ikke naiv. Jeg ved godt, at det ikke er de allerstørste klubber, der kigger min vej efter den seneste halve år og den turbulens, der har været. 

Illum står noteret for 104 kampe for Silkeborg, 45 kampe for Næstved og 36 kampe for Vendsyssel udover sine syv kampe for Roskilde.


Af Mikael Blond
Tirsdag 23. juli